Arkin

OriŽntatietraject van HBO-V tot VS-GGZ

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • Tijdelijk
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
5 oktober 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Waar hebben we jouw talent voor nodig?
Bevlogen en ambitieus. Zo omschrijven jouw collegaís jou op de werkvloer. Daarom is dit oriŽntatietraject de uitgelezen kans om jou goed voor te bereiden op een mogelijke doorontwikkeling naar het vak van verpleegkundig specialist GGZ (VS-GGZ). Dit om vanuit de functie als VS-GGZ als regiebehandelaar, innovator, coach en mogelijk onderzoeker nog meer te betekenen in het herstel van onze cliŽnten. Middels jouw deelname aan dit oriŽntatietraject krijg jij voorrang in de sollicitatieprocedure naar een opleidingsplaats VS-GGZ binnen Arkin.

Het oriŽntatietraject wordt individueel en voor jou op maat gemaakt. Het bestaat uit de volgende 3 bouwstenen:

1.Werkervaring: je staat in de startblokken om binnen Arkin relevante en aanvullende werkervaring op te doen. Denk hierbij aan het kennismaken met nieuwe doelgroepen en/of behandelmethoden. Afhankelijk van jouw wensen en opgedane ervaring ga je voor de duur van 2 jaar aan slag op ťťn of meerdere werkplekken, evt. aangevuld met een korte (externe) stage;

2.Scholing: omdat je een talentvolle verpleegkundige bent waarbij wij groeimogelijkheden zien bieden we je extra scholingsbudget om nog meer te leren Ė zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de reeds ontwikkelde verpleegkundige leergangen maar zijn er ook diverse andere mogelijkheden;

3.BeroepsoriŽntatie: om nog beter te weten wat je te wachten staat als mogelijk toekomstig VS-GGZ bieden we je de mogelijkheid om mee te lopen met VS-GGZ en krijg je individuele coaching sessies van een VS-GGZ, om je overstijgend denken en handelen nog meer aan te spreken.

Je wordt in staat gesteld om de scholing en coaching binnen je contracturen als verpleegkundige te volgen (gemiddeld 3 uur per week), naast je inzet en enthousiasme verwachten we dat je de zo nodige voorbereiding in eigen tijd doet. Maar dat is meer dan vanzelfsprekend voor jou! Reageer daarom vůůr 22 mei op deze vacature. De gesprekken zullen plaatsvinden in de 2e en 3e week van juni.

Wie ben jij?
Je bent een BIG geregistreerde hbo-v of hbo-v van in het staartje van je opleiding;
Met jouw ambitieuze houding val jij nu al op in jouw huidige team of stageplaats;
Je bent in het bezit van een aanbeveling van je huidige manager of praktijkopleider waarin wordt onderbouwd waarom juist jŪj de potentie hebt om VS-GGZ te worden;
Je staat in de startblokken om ervaring op te doen binnen een of meerdere afdelingen binnen Arkin afdelingen voor 2 jaar, evt. aangevuld met een korte (externe) stage;
Dat je de ambitie hebt om de opleiding tot Verpleegkundig specialist te volgen is een gegeven. Om je hier goed op voor te bereiden is dit oriŽntatietraject precies waar jij naar opzoek bent!
Let op: de motivatie- en aanbevelingsbrief moeten in ťťn bestand worden aangeleverd bij het solliciteren!

Wat krijg je van ons?
Inschaling zal gelijkgesteld zijn aan de huidige inschaling als hbo-v;
Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit oriŽntatietraject;
Bij aanstelling zal er een toevoeging volgen op de reeds aanwezige arbeidsovereenkomst waarbij in overleg met de Opleider VS-GGZ en een Adviseur van Training & Ontwikkeling een individueel plan gemaakt zal worden;
Het oriŽntatietraject loopt in principe van 1 september 2020 tot 1 september 2022;
Je krijgt toegang tot Nrgize: een platform met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.

Je kunt op deze vacature reageren t/m 22 mei. Gesprekken zullen plaatsvinden in de 2e en 3e week van juni.

Wie zijn wij?
Arkin is een vooraanstaande organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Arkin behandelt ca 35.000 cliŽnten met ruim 4.200 collega's en werkt vanuit een groot aantal locaties in onder meer Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort en Utrecht.

Arkin is opgedeeld in 12 gespecialiseerde merken. Ten slotte is Arkin ook een opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Momenteel werken er ongeveer 32 VS-GGZ en 18 VIOS binnen Arkin. Word jij toekomstig onderdeel van deze onmisbare groep?

Wil je meer weten?
Neem bij vragen of opmerkingen contact op met Elfi Rookhuizen, Opleider VS-GGZ, via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Indien gewenst brengen we je in contact met ťťn van de huidige kandidaten voor meer informatie en ervaringen!

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Arkin