's Heeren Loo

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Noord-Holland
Julianadorp
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG)
"Kan jij mij geruststellen en mij tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best wel spannend om naar de huisarts te gaan. Kan jij de rust bewaren als ik onrustig ben?"

Waar ga je werken?
Het medisch team is onderdeel van Expertisecentrum Advisium Noord Holland. Advisium bestaat daarnaast uit het gedragswetenschappelijk team, het paramedisch team, het team geestelijke verzorgers en het team tandheelkunde. Advisium biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliŽnten met een verstandelijke beperking en ondersteuning aan het cliŽntsysteem. Daarnaast behoren beleidsadvisering, scholing en wetenschappelijk onderzoek tot het takenpakket. Advisium profileert zich als Kennis- en Adviescentrum. Met betrekking tot specifieke vraagstellingen van cliŽnten zijn multidisciplinaire expertiseteams samengesteld.

Op het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp wonen 470 cliŽnten. In de regio Noord-West Nederland wonen ruim 300 cliŽnten verspreid van Amsterdam tot op Texel.

Het medisch team werkt samen met de GGZ-poliklinieken van 's Heeren Loo in Noord Holland.

Hoe ga je helpen?
Je biedt specialistische medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking, samen met collega-artsen (AVG, basisartsen en huisartsen) maar ook met een (kinder-jeugd)psychiater, verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig team.

De cliŽntgroep is zeer gevarieerd, van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften, een lichte verstandelijke beperking, psychiatrische problematieken of een ernstige meervoudige beperking.

De problematiek is veelal complex van aard. Je werkt samen met collega's uit het multidisciplinaire team en stemt af met zowel ouders als begeleiding, gedragskundigen en specialisten uit het ziekenhuis. Het werkgebied zal liggen tussen Bovenkarspel, Schagen, Wieringenwerf, Den Helder en op Texel. Hierbij is het Gezondheidscentrum in Julianadorp jouw standplaats.

Dit bieden wij
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Ondersteuning van een verpleegkundig specialist.
 • Samenwerking met de GGZ-Poliklinieken in Noord-Holland.
 • De mogelijkheid om collega's op te leiden.
 • Een mooie woon- en werkomgeving.
 • Mogelijkheid tot het vergoeden van verhuiskosten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 5034,- en maximaal Ä 7741,- (FWG 75) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Dit ben jij
Je bent een geregistreerde AVG arts die binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep werkt.

Daarnaast verwachten wij dat je:
 • Communicatief vaardig bent en professioneel werkt.
 • Betrokken bent bij onze cliŽnten.
 • Een bijzondere affiniteit hebt met onze doelgroep en met multidisciplinair samenwerken.
 • Laagdrempelig en toegankelijk bent en houdt van improviseren.
 • Kaders weet te stellen en kansen weet te creŽren.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Als dť geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lisette Knoop (AVG) via de Doktersassistente, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo