's Heeren Loo

Doktersassistent

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Noord-Holland
Monster
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Doktersassistent
Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Heb jij ervaring als doktersassistent(e)? Ben jij een kei in het plannen en organiseren en ga je proactief te werk? Dan is deze baan een mooie uitdaging voor jou.

Waar ga je werken?
Advisium in de regio Monster heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van het medisch centrum bestaat uit AVGís (artsen voor verstandelijk gehandicapten), basisartsen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, doktersassistenten en een praktijkmanager.

Advisium bestaat daarnaast uit het gedragswetenschappelijk team, het paramedisch team, het team geestelijke verzorgers en het team tandheelkunde. Advisium biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliŽnten met een verstandelijke beperking en ondersteuning aan het cliŽntsysteem. Daarnaast behoren beleidsadvisering, scholing en wetenschappelijk onderzoek tot het takenpakket. Advisium profileert zich als Kennis- en Adviescentrum. Met betrekking tot specifieke vraagstellingen van cliŽnten zijn multidisciplinaire expertiseteams samengesteld.

Hoe ga je helpen?
Je hebt veel contact met begeleiders over cliŽnten die medische hulp nodig hebben. Je vraagt goed uit en beoordeelt welke hulp nodig is. Je werkt nauw samen met Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG), Huisartsen en Verpleegkundig Specialisten.

Samen met jouw collega doktersassistent verricht je alle werkzaamheden van plannen en organiseren tot dossiervorming en triage. Je denkt proactief mee over logistieke- en klantprocessen. Je maakt afspraken en pakt administratieve processen op. Je ondersteunt professionals bij hun uitvoerende taken; assisteert indien nodig de huisarts en voert zelfstandig een spreekuur uit. Daarnaast verricht je medisch technische handelingen zoals injecteren, oren uitspuiten, bloedprikken en laboratoriumwerkzaamheden.

Dit bieden wij
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1898,- tot maximaal Ä 2807,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent op mbo 4 niveau.

Daarnaast verwachten wij dat je:

 • werkervaring hebt in een huisartsenpraktijk/zorgorganisatie.
 • affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking.
 • stevig in je schoenen staat.
 • je mening durft te geven en open staat voor anderen.
 • representatief, klantgericht, pro-actief en communicatief vaardig bent.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sandra Geerlings (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer]

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo