's Heeren Loo

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo Arts Verstandelijk Gehandicapten
"Kan jij mij geruststellen en mij tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best spannend om naar de arts te gaan. Kan jij de rust bewaren als ik onrustig ben?"

Waar ga je werken?
Je gaat werken voor Expertisecentrum Advisium en specifiek voor de regio Noordwijk/Zuid Holland. Je wordt onderdeel van onze medische dienst. De medische dienst bestaat uit artsen verstandelijk gehandicapten, specialistische artsen, huisartsen, basisartsen, verpleegkundigen en doktersassistenten. Twee van de AVG-artsen zijn erkend opleider voor de AVG-opleiding, een arts is kaderarts palliatieve zorg. De artsen van de medische dienst doen een bereikbaarheidsdienst voor de huisartsen van ANW-zorg die de voorwacht doen voor de huisartsenzorg. De medische dienst Noordwijk e.o. biedt een opleidingsplaats aan voor coassistenten van de RU Leiden.

Naast de medische dienst hebben we ook een vakgroep gedragswetenschappers, een paramedisch team en geestelijk verzorgers. Samen bieden we diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliŽnten met een (lichte) verstandelijke beperking en ondersteuning aan het cliŽntsysteem. Advisium Noordwijk werkt met de cliŽnten die bij ís Heeren Loo woonachtig zijn, maar werkt ook vanuit de Polikliniek. We hebben de ambitie om de onze polikliniek uit te breiden en daarin multidisciplinaire diensten te leveren.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van ís Heeren Loo. Met ruim 1100 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional en die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

Hoe ga je helpen?

Je biedt specialistische medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Samen met de cliŽnt, het netwerk van de cliŽnt en andere betrokken professionals, draag je zorg voor hoogwaardige ondersteuning en behandeling bij (complexe) zorgvragen.

De cliŽntgroep is zeer gevarieerd, van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften, een lichte verstandelijke beperking, psychiatrische problematieken of een ernstige meervoudige beperking.
De problematiek is veelal complex van aard. Je werkt samen met collega's uit het multidisciplinaire team en stemt af met zowel ouders als begeleiding, gedragskundigen en specialisten uit het ziekenhuis.

Dit bieden wij
 • Een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 5034,- en maximaal Ä 7741,- (FWG 75) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (lees: 13e maand) van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties;
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je bent Arts Verstandelijk Gehandicapten en als zodanig geregistreerd.

Daarnaast:
 • spreekt het je aan om vanuit je ervaring als AVG mee te werken aan de professionalisering van de zorg en - bij te dragen aan een landelijk netwerk van goede AVG zorg.
 • ben je communicatief vaardig, werk je zelfstandig en professioneel en ben je betrokken bij cliŽnten en hun netwerk.
 • kun je zaken overzien en weet je verbindingen te leggen.
 • ben je laagdrempelig en toegankelijk.

Sollicitatieprocedure
We nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een werkdag bij ons meemaken? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sabine van der Meij (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen kan je contact opnemen met de afdeling recruitment, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo