's Heeren Loo

Basisarts

  • Vacature
  • Fulltime baan
HBO
  • Zeeland
Middelburg
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Basisarts
''Kan jij mij geruststellen en mij tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best wel spannend om naar de arts te gaan. Kan jij de rust bewaren als ik onrustig ben? Ik wil wel graag door je geholpen worden, maar dat kan ik niet altijd goed uiten.''

Waar ga je werken?

Het medische team in Middelburg is onderdeel van Expertisecentrum Advisium.

Advisium levert, binnen en buiten 's Heeren Loo, expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg. Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1000 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Hoe ga je helpen?
Je biedt medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliŽntgroep is zeer gevarieerd van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften. De cliŽnten hebben een beperking variŽrend van een licht verstandelijke beperking tot een ernstig meervoudige beperking. De problematiek is veelal complex van aard, je werkt daarom veel samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Ook heb je contacten met ouders, de begeleiding, gedragskundigen en specialisten uit het ziekenhuis.

Dit bieden wij

  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3505,- en maximaal Ä 5296,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent in het bezit van het diploma basisarts en je bent als dusdanig BIG geregistreerd.

Daarnaast:
  • Weet je kaders te stellen, maar weet je ook kansen te creŽren.
  • Vind je complexe casussen een uitdaging.
  • Kan je zelfstandig werken en beschik je over een teamgeest.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met John Pannebakker (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo