's Heeren Loo

Verpleegkundig specialist

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Noord-Holland
Julianadorp
5 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundig Specialist
''Kan jij mij de specialistische medische zorg bieden die ik nodig heb? Wil je investeren in een duurzame relatie met mij? Wil je naar me kijken, luisteren en invoelen wat mijn zorgvraag is?''

Waar ga je werken?
Advisium in Noord-Holland heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van het medisch centrum bestaat uit AVGís (artsen voor verstandelijk gehandicapten), basisartsen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, doktersassistenten en een praktijkmanager.

Advisium bestaat daarnaast uit het gedragswetenschappelijk team, het paramedisch team, het team geestelijke verzorgers en het team tandheelkunde. Advisium biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliŽnten met een verstandelijke beperking en ondersteuning aan het cliŽntsysteem. Daarnaast behoren beleidsadvisering, scholing en wetenschappelijk onderzoek tot het takenpakket. Advisium profileert zich als Kennis- en Adviescentrum. Met betrekking tot specifieke vraagstellingen van cliŽnten zijn multidisciplinaire expertiseteams samengesteld.

Hoe ga je helpen?
Samen met AVGís en de huisarts bied je specialistische medische/verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doe je met name op het woonzorgpark in Julianadorp. We werken ook poliklinisch in de regio, samen met lokale gezondheidscentra en andere voorzieningen.

De cliŽntgroep is heel gevarieerd. Het team biedt medische zorg aan jonge kinderen, maar ook aan ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften; aan cliŽnten met een lichte verstandelijke beperking met psychiatrische problemen en aan cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking.

De problematiek van cliŽnten is vaak complex van aard. Samen met gedragswetenschappers en paramedici werken we daarom in multidisciplinaire teams. We stemmen af met verwanten, huisartsen en met tal van specialisten.

Dit bieden wij
We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3084,- en maximaal Ä 4499,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties. Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
  • Je bent een BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice en bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register. Bij voorkeur registratie chronische zorg en/of GGZ.
  • Een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de gehandicaptenzorg.
  • Een solist ťn teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.
  • CliŽnten, ouders en groepsbegeleiders ervaren het contact met jou als laagdrempelig.

Sollicitatieprocedure
De selectiegesprekken worden op korte termijn ingepland. Vind je het leuk om een dag mee te lopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Afra Budding (Praktijkmanager Gezondheidscentrum), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo