's Heeren Loo

Dokterassistent(e)

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Ermelo
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Doktersassistent(e)
'Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Heb jij ruime ervaring als doktersassistent(e). Ben je flexibel, enthousiast en denk je in kansen en mogelijkheden?' Solliciteer dan nu op deze veelzijdige baan!

Waar ga je werken?
Expertisecentrum Advisium Ermelo is een behandelcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden zorg aan cliŽnten van woonzorgpark Ermelo en de regio daaromheen. De medische dienst fungeert niet alleen als een eerstelijnspraktijk voor de mensen van het woonzorgpark, maar ook als specialistisch (poliklinisch) centrum voor mensen uit de regio.

Advisium Ermelo heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van de medische dienst bestaat uit AVGís (Artsen voor verstandelijk gehandicapten), een AVG in opleiding, huisartsen, een specialist ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een praktijkmanager. Je gaat samenwerken met een laborante, vier doktersassistentes, een planner en twee secretariŽle krachten.
We werken binnen de medische dienst vanuit de LEAN gedachte. Onze manier van samenwerken laat zich het beste typeren met de woorden collegiaal, gedreven en professioneel.

Hoe ga je helpen?
Als doktersassistent(e) ga je werken bij de medische dienst op het woonzorgpark in Ermelo. Je gaat werken in een team met vier collega-doktersassistentes. Jij zorgt er samen met je collegaís voor dat onze cliŽnten de beste zorg krijgen.

Je bent het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje van het centrum. Je zorgt voor een optimale ondersteuning van de artsen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast zorg je voor de eerste medische triage en plan je afspraken in. Anders dan in een huisartsenpraktijk vindt de triage veelal plaats met de begeleiders van de cliŽnten.

Triage en administratieve taken vormen het grootste onderdeel van je takenpakket.
Daarnaast voer je in mindere mate medisch technische handelingen uit zoals venapuncties, injecteren, wondverzorging en het maken van ecgís.

Ook denk je mee over de werkprocessen die het team aangaan en kun je medische projecten en protocollen zelfstandig opzetten en uitvoeren.

Dit bieden wij
We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1898,- en maximaal Ä 2807,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent(e) niveau 4. Daarnaast:
 • Heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Ben je een teamplayer, gericht op optimale samenwerking, die het geven van feedback niet uit de weg gaat.
 • Ben je een administratieve duizendpoot.
 • Ben je flexibel en kun je snel schakelen in allerlei situaties.
 • Vind je het vanzelfsprekend om actief mee te denken over hoe we de werkprocessen die het team aangaan kunnen optimaliseren.
 • Heb je ervaring met het opzetten en uitvoeren van protocollen en weet je de juiste prioriteiten te stellen.
 • Heb je ervaring met medisch technische handelingen.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Hennie van de Groep-Kleermaker (Praktijkmanager medische dienst), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo