's Heeren Loo

Huisarts | Parttime

  • Vacature
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Ermelo
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Huisarts | Parttime
Ben jij een ondernemende huisarts met een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind je het een uitdaging om te werken in een expertisecentrum dat volop in ontwikkeling is en werk je graag multidisciplinair samen met enthousiaste professionals? Heb je cliŽntgerichtheid net zo hoog in het vaandel staan als wij?

Waar ga je werken?
Het Dupont-centrum is een goed geoutilleerd gezondheidscentrum dat beschikt over een eigen laboratorium en een tandartsenpraktijk. We vormen als collegaís met elkaar een enthousiast en ambitieus team en werken in een prima sfeer samen. ís Heeren Loo Ermelo is mooi gelegen aan de rand van de Veluwe. Ermelo is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer, zowel vanuit Zwolle als vanuit Amersfoort.

Het medisch team is onderdeel van het landelijk werkende expertisecentrum Advisium van ís Heeren Loo. Binnen en buiten ís Heeren Loo biedt Advisium specialistische diagnostiek en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. Advisium wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, voert wetenschappelijk onderzoek uit en werkt samen met universiteiten.

Hoe ga je helpen?
Je biedt, in samenwerking met de AVGís , een bijdrage aan de complexe en uitdagende medische zorg van cliŽnten met een verstandelijke beperking, die woonachtig zijn op het zorgpark. De cliŽntgroep is zeer gevarieerd van cliŽnten met een lichte verstandelijke beperking tot cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking.

Binnen het team is laagdrempelig overleg aan de orde van de dag en voelt iedereen de verantwoordelijkheid tot het bieden van goede zorg. Als huisarts zal je met name ingezet worden op de niet handicap gebonden zorg van onze cliŽnten, je verricht dus feitelijk huisartsenzorg. Daarbij word je gecoacht door onze ervaren artsen, dit omdat deze niet-handicap gebonden zorg soms een iets andere aanpak vereist dan je wellicht gewend bent vanuit de huisartsenzorg. De problematiek zelf is volledig vergelijkbaar.

Als huisarts werk je intensief samen met verschillende collegaís en een team van ervaren doktersassistenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Doordat bijna alle te leveren zorg binnen Advisium aanwezig is (diŽtetiek, logopedie, orthopedagogiek, psychologie, fysiotherapie en ergotherapie), zijn de lijnen kort en heb je veel mogelijkheden voor de te leveren zorg.

Dit bieden wij
We bieden je een overeenkomst op basis van een ZZP constructie. De mogelijkheid om in loondienst te komen werken is er ook, in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
Uren en (bereikbaarheids)diensten in overleg.
Dit ben jij
Je bent in het bezit van een huisartsendiploma en als zodanig geregistreerd. Je werkt binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep.

Daarnaast:
  • Stel je kaders en weet je kansen te creŽeren.
  • Zoek je graag de samenwerking op met andere professionals.
  • Ben je communicatief vaardig.
  • Zie je complexe casussen als een uitdaging.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sandra Goren (AVG), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo