's Heeren Loo

Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Limburg
Venlo
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Arts Verstandelijk Gehandicapten
Werk je graag multidisciplinair met enthousiaste professionals binnen en buiten 's Heeren Loo? Zoek je de samenwerking op met andere organisaties, ziekenhuizen, huisartsen en gemeentes? Wil je meedenken bij het opzetten van inclusieve zorg?

Waar ga je werken?
Het medisch team van Expertisecentrum Advisium Zuid Nederland is onderdeel van ís Heeren Loo. 's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dit zelf willen, dicht bij huis en samen met mensen die belangrijk voor hen zijn. Zij wil daarin van bijzondere professionele en persoonlijke toegevoegde waarde zijn en maakt daarom ruimte voor ontmoetingen en luistert goed naar wensen en verwachtingen van cliŽnten en hun verwanten. Zij combineert hiermee het werken met 'hoofd', 'hart' en 'handen' en dit vertaalt zich in haar kernwaarden 'betrokkenheid' (naar cliŽnten), 'passie' (als grondslag), 'samen' (met cliŽnten, verwanten en collega's) en 'ontwikkeling' (van zorgconcepten, cliŽnten, medewerkers en van de organisatie).

De regio waarin jij komt te werken is een ontwikkelregio binnen ís Heeren Loo. Je werkt met een klein team van enthousiaste collega's, die de focus hebben op uitdaging, ontwikkeling, pionieren en ondernemen. Regionaal zijn we, in samenwerking met ketenpartners, actief bezig met ontwikkelingen op het gebied van jeugdzorg, ambulante behandeling en begeleiding en woonvragen.

Om ook in deze regio inclusieve dienstverlening aan cliŽnten te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een arts VG. Je krijgt volop gelegenheid om samen met het team de zorg vorm te geven en een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van zorgverlening en beleidsontwikkeling.

Hoe ga je helpen?
Je biedt medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of andere beperking en hun omgeving. Samen met de cliŽnt, het netwerk van de cliŽnt en andere betrokken professionals, draag je zorg voor hoogwaardige ondersteuning en behandeling bij (complexe) zorgvragen.

Je betrokkenheid kan voor zowel jeugd als voor (jong) volwassenen zijn en vanuit advisering of (ambulante) behandeling in een poli tot behandeling bij 24 uurs zorg.

Dit bieden wij
We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Contracturen op basis van jouw wensen.
Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 5034,- en maximaal Ä 7741,- (FWG 75) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Dit ben jij
Je bent Arts Verstandelijk Gehandicapten en als zodanig geregistreerd. Daarnaast:
  • Spreekt het je aan om vanuit je ervaring als AVG mee te werken aan de professionalisering van de zorg en bij te dragen aan een landelijk netwerk van goede AVG zorg.
  • Ben je communicatief vaardig, werk je zelfstandig en professioneel en ben je betrokken bij cliŽnten en hun netwerk.
  • Kan je zaken overzien en weet je verbindingen te leggen.
  • Ben je ondernemend en ben je een netwerker richting andere professionals en organisaties.
  • Heb je een organisatiesensitieve houding.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Chantal te Lintelo (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo