's Heeren Loo

Persoonlijk begeleider Ouderen

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
5 oktober 2020
12 november 2020

Details van de functie

Logo Persoonlijk begeleider Ouderen

"Kan jij mij helpen bij de dagelijkse zorg, zonder de regie over te nemen? Wil jij mijn woning tot een gezellige en huiselijke omgeving maken? Zorg jij voor een zinvolle daginvulling voor mij?"

Waar ga je werken?
De nieuwbouwwoning staat op het groenrijke woonzorgpark Groot Schuylenburg. Dit is een gezellige en warme woonomgeving, waar een huiselijke sfeer heerst. Hier hebben de cliŽnten een eigen studio en wij willen ze een prettige oude dag bezorgen. Dit doen we door nabijheid te bieden. Ook bieden we diverse activiteiten, daarbij kun je denken aan spelletjes doen, wandelen, naar de kerk gaan of een hapje eten. Er wordt methodisch gewerkt vanuit de methodiek het ouderenhuis. Het doel hiervan is een zinvolle daginvulling, een aangepaste omgeving en het aanpassen van het dagritme.

Wie ga je helpen?
Op deze locatie wonen tien cliŽnten in de leeftijd van 60 jaar en ouder met een matige verstandelijke beperking. Ze zijn op deze woning, op ťťn na, allemaal mobiel en hebben de mogelijkheid zich vrij te begeven over het terrein. Met de ťťn maak je een praatje en bij de ander pas je je communicatie aan van het niveau van de cliŽnt. Wat belangrijk is, is dat je handelt vanuit respect voor de cliŽnt. De nadruk op deze doelgroep ligt meer op het begeleiden dan het verzorgen.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere persoonlijk begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliŽnt en zijn verwanten en coŲrdineert de zorg. Daarnaast coach je collegaís en geef je richting. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines. Je bent proactief, signaleert en zet om in handelen. De cliŽnt is voor jou het uitgangspunt. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
 • Dankbare cliŽnten met wie je kunt genieten van kleine dingen. Hun ontwikkeling is waar jij blij van wordt.
 • Een contract voor 22 tot 24 uur per week (wij durven het aan jou een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden).
 • Een brutosalaris van minimaal Ä 1.898,- en maximaal Ä 2.807,- (FWG 40) conform de CAO Gehandicaptenzorg, bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je hebt:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 in de zorg.
 • Jij biedt duidelijkheid, structuur en orde. Je schakelt makkelijk van de ene naar de andere situatie; geen dag is hetzelfde bij ons. Omdat je een coŲrdinerende rol hebt is het belangrijk dat je collegaís kunt coachen en helpt prioriteiten te stellen.

Jij bent een betrokken persoonlijk begeleider, die vanuit leiderschap de zaken oppakt in het zorgproces. Verder herken je je in de beschrijving:

 • Je bent in staat om vanuit nabijheid de leiding te nemen in het team en weet hierin anderen aan te zetten tot actief handelen.
 • Je hebt naast oog voor wat de cliŽnt en je team nodig hebben, ook oog voor wat jij nodig hebt om te ontwikkelen.
 • Je vindt het fijn om dat wat goed gaat te versterken en dat wat aandacht vraagt te verbeteren.
 • Je bent open, transparant en je bent een aanpakker!
 • Je bent mensgericht en communicatief vaardig.

Sollicitatieprocedure
Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via de Ďísolliciteeríí button boven aan de pagina.

Heb je vragen over de vacature persoonlijk begeleider ouderen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Henk Hop, manager zorg, op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Bente Vesper, medewerker recruitment, op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo