's Heeren Loo

Verpleegkundig specialist | Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Tiel
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundig specialist | Parttime
''Kan jij mij de specialistische medische zorg bieden die ik nodig heb? Wil je investeren in een duurzame relatie met mij? Wil je naar me kijken, luisteren en invoelen wat mijn zorgvraag is?''

Waar ga je werken?
ís Heeren Loo ontwikkelt en biedt naast de intramurale zorg steeds meer zorg voor de thuis wonende cliŽnt met een verstandelijke beperking. Hiervoor worden de poliklinieken verder ontwikkeld. In de regio Gelderland Zuid hebben de poliklinieken een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ambulante dienstverlening. Dit geldt zowel voor jeugd- als voor volwassenenzorg. We werken met een multidisciplinair team. Het team bestaat uit o.a. een Arts Verstandelijk Gehandicapten, GZ-psychologen, Vaktherapeuten, een Systeemtherapeut, een Seksuoloog en Paramedici. We werken nauw samen met huisartsen en de psychiatrie.

Hoe ga je helpen?
Samen met AVGís en huisarts bied je specialistische medische/ verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. We werken poliklinisch in de regio, samen met lokale gezondheidscentra en andere voorzieningen.

De cliŽntgroep is heel gevarieerd. Het team biedt medische zorg aan jonge kinderen, maar ook aan ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften; aan cliŽnten met een lichte verstandelijke beperking met psychiatrische problemen en aan cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking.

De problematiek van cliŽnten is vaak complex van aard. Samen met gedragswetenschappers en paramedici werken we daarom in multidisciplinaire teams. We stemmen af met verwanten, huisartsen en met tal van specialisten.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3084,- en maximaal Ä 4499,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist, je beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice en je bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.
'
Daarnaast:
 • Beschik je bij voorkeur over de registratie chronische zorg en/of GGZ.
 • Ben je een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de gehandicaptenzorg.
 • Ben je zowel een solist als een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.
 • Ervaren cliŽnten, ouders en groepsbegeleiders het contact met jou als laagdrempelig.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Elke Warnshuis (Manager Polikliniek), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo