's Heeren Loo

Integraal persoonlijk begeleider

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
5 oktober 2020
6 november 2020

Details van de functie

Logo Integraal persoonlijk begeleider

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Signaleer jij veranderingen in mijn gedrag en help je mij dan op jouw manier?"

Waar ga je werken
Het gloednieuwe huis waarin je werkt staat op het grote, zeer complete woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. In dit huis wonen 10 cliŽnten in de leeftijd van 55 tot 77 jaar. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer met eigen badkamer. Het is een ruim opgezette woning en je loopt of rolt zů de gemeenschappelijke tuin in.

Je werkt tussen 7:00 uur en 22:00 uur in verschillende diensten. We werken vanuit de visie Triple C (samen 100%).

Wie ga je helpen
De cliŽnten zijn matig tot ernstig verstandelijk beperkt en laten soms moeilijk interpreteerbaar gedrag zien. Je begeleidt de cliŽnten veelal individueel, volgens een persoonlijk dagprogramma. De behoefte om gezamenlijk activiteiten te doen bestaat bij onze cliŽnten minder, vandaar dat een individuele aanpak beter bij hun zorgvraag en draagkracht aansluit. Los daarvan zijn er wel gezamenlijke momenten in onze ruim opgezette woonkamer. Hierbij kun je denken aan koffiedrinken, koken, eten etc.

Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je ervoor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere persoonlijk begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net de manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliŽnt en zijn verwanten en coŲrdineert de zorg. Daarnaast coach je collega's en geef je richting. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt en voor je team.

Dit bieden wij
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28 tot 32 uur per week. Je kunt wat ons betreft snel starten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 2.016,- en maximaal Ä 3.084,- (FWG45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, niveau 4, of hbo-opleiding in de zorg en je hebt ervaring als (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg. Daarnaast vragen wij het volgende:

 • Je bent op een professionele manier betrokken bij de cliŽnten, je bent daadkrachtig en je handelt vanuit de individuele leer-/werkdoelen van de cliŽnt.
 • Je herkent de ondersteuningsvraag en je weet de juiste wijze van begeleiding te organiseren.
 • Je bent resultaatgericht, waarbij je knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar maakt.
 • Je vindt het belangrijk dat de cliŽnt weet wat hij aan jou heeft.
 • Je bent een stabiele persoonlijkheid, zodat je duidelijkheid en structuur aan de cliŽnten kan bieden.

Solliciteren?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Alie van Dort, manager zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Voor overige vragen neem je contact op met Bente Vesper, medewerker recruitment, [klik hier voor het telefoonnummer] of met Joyce Harleman, recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo