's Heeren Loo

Verpleegkundig specialist GGZ

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Friesland
Zwaag
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundig specialist GGZ
''Focus jij je op de doorontwikkeling van de behandeling binnen de Polikliniek GGZ? Breng jij als verpleegkundig specialist expertise, stevigheid en ruime ervaring mee?'' Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Waar ga je werken?
ís Heeren Loo ontwikkelt momenteel een netwerk van GGZ-poliklinieken. Vanuit de GGZ-poliklinieken bieden wij diagnostiek en gespecialiseerde behandeling op maat aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met GGZ-problematiek en/of een (lichte) verstandelijke beperking. Wij betrekken het netwerk van de cliŽnt bij onze behandeling, omdat wij weten dat resultaten daardoor beter en duurzamer zijn. De eerste poliklinieken zijn reeds open in Amsterdam, Alkmaar, Zwaag en Schagen. Indien het nodig is, werken wij ook bij de cliŽnt thuis, op school of een andere voor de cliŽnt belangrijke plek.

Ons team bestaat o.a. uit een Psychiater, een Klinisch psycholoog, een GZ-Psycholoog, Behandelaars Thuis, een Systeemtherapeut en Orthopedagogen/Psychologen.

Hoe ga je helpen?
Als verpleegkundig specialist en regiebehandelaar ga je deel uitmaken van ons multidisciplinaire team. Onze focus ligt op de doelgroep jongeren van 18 jaar en jonger. We werken systeemgericht, waardoor het systeem nauw betrokken is bij de behandeling.

We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de leefomgeving van onze cliŽnten. Dit betekent dat we ook buiten ons kantoor aan het werk zijn. Naast outreachend werken vinden wij het belangrijk om het verhaal rond de cliŽnt goed te leren begrijpen. Wij denken dat dit alleen maar kan door aan te sluiten bij het netwerk en door systemisch te werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we doelgericht aan de slag gaan en spreken we graag heldere en begrijpelijke taal. De kracht van de cliŽnt en zijn systeem is onze motivatie.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast - dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3084,- en maximaal Ä 4499,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist, je beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice en je bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.

Daarnaast:
 • Beschik je bij voorkeur over de registratie chronische zorg en/of GGZ.
 • Heb je brede ervaring in het bieden van diagnostiek en behandeling in de (jeugd)GGZ.
 • Ben je zowel een solist als een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.
 • Heb je passie voor je werk en draag je dit op inspirerende en constructieve wijze uit.
 • Beschik je over een proactieve en flexibele werkhouding, toon je daadkracht en werk je resultaatgericht.
 • Heb je kennis van relevante behandelmethoden, houd je je deskundigheid op peil en volg je ontwikkelingen in het vakgebied.

Wil je meer informatie?
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Cindy van den Broek (Recruiter Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo