's Heeren Loo

Basisarts

 • Vacature
 • Fulltime baan
HBO
 • Gelderland
Geldermalsen
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Basisarts
''Wil jij ervaren wat het werken binnen de gehandicaptenzorg voor uitdagingen heeft? Wil je je kennis inzetten ťn inzicht krijgen bij het vormen van je toekomstplannen? Wil je vanuit de praktijk je kennis vergroten en daarbij van toegevoegde waarde zijn?''

Waar ga je werken?
Het medisch team is onderdeel van Expertisecentrum Advisium Zuid, onderdeel van ís Heeren Loo. Het team werkt op de locaties in Druten, Tiel en Geldermalsen. Hier vinden je werkzaamheden plaats. Ďs Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier wonen, werken en zich ontwikkelen. Dit gebeurt zowel midden in de samenleving als in een beschermende omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land.

Hoe ga je helpen?
Je biedt medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliŽntgroep is zeer gevarieerd: van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften en van cliŽnten met een lichte verstandelijke beperking tot cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking. De problematiek is veelal complex van aard, je werkt daarom samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Ook heb je contacten met ouders, de begeleiding, gedragskundigen en specialisten uit het ziekenhuis.

Je gaat samenwerken in een team met AVGís, huisartsen, doktersassistenten en verpleegkundigen. Je voert de standaard taken uit onder de supervisie van ervaren collegaís; we coachen en begeleiden je om je alles van het mooie werkveld te laten ervaren! Je draait spreekuren, voert preventief onderzoek uit en bent betrokken bij multidisciplinaire cliŽntbesprekingen.

Dit bieden wij
 • Je werkdagen en -uren zijn in overleg.
 • Coaching en begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen als (basis)arts.
 • De mogelijkheid om de opleiding te gaan volgen tot Arts Verstandelijk Gehandicapten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3505,- en maximaal Ä 5296,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Dit ben jij
Je bent een afgestudeerde basisarts en je bent als dusdanig BIG geregistreerd. Je bent communicatief vaardig, je werkt professioneel en bent betrokken bij onze cliŽnten. Je werkt binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep.

Daarnaast verwachten wij dat je:
 • Oog hebt voor multidisciplinair werken.
 • Laagdrempelig toegankelijk wilt zijn en houdt van improviseren.
 • Kaders weet te stellen, maar ook kansen weet te creŽren.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Theo Venselaar (Manager Expertisecentrum Advisium Zuid), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Cindy van den Broek (Corporate Recruiter), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo