's Heeren Loo

Begeleider l Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
16 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider l Parttime

Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?

Waar ga je werken?
Je gaat werken op De Uitvaltij. Je ondersteunt cliŽnten met een matig (tot ernstig) verstandelijke beperking bij het behouden en ontwikkelen van hun zelfredzaamheid. In totaal wonen op deze locatie 13 cliŽnten vanaf 45 jaar. De woning ligt midden in de woonwijk het Vinkenveld in Noordwijk. In deze wijk wonen mensen met en zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je werkt niet alleen. Je werkt onregelmatig, inclusief slaapdiensten.

Betrokkenheid en zelfbepaling van de cliŽnt zijn belangrijke aspecten in de begeleiding en benaderingswijze. Werken vanuit deze visie vraagt een flexibele, individueel gerichte en respectvolle werkhouding.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van cliŽnten met een matig verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet lukt. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliŽnt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliŽnt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3 binnen de gezondheidszorg;
 • Je bent beschikbaar voor onregelmatige diensten (inclusief slaapdiensten);
 • Je bent creatief in denken en doen.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je straalt rust uit en weet vertrouwen te genereren.
 • En je hebt inlevingsvermogen en humor.

Dit bieden wij
Omdat wij ons inzetten voor een langdurige werkrelatie, krijg je direct een contract tot en met december 2020 op de Uitvaltij. Na afloop van de periode op De Uitvaltij bespreken we samen jouw perspectief!
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.

Sollicitatieprocedure
Heb je vragen ? Neem gerust contact op met Silvia Podt (intermediair Flexbureau), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!