's Heeren Loo

Integraal begeleider | Ouderen

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Druten
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Integraal begeleider | Ouderen

"Snap jij dat gedrag een onderliggende oorzaak heeft? En vind jij het fijn om ouder wordende mensen een fijn en veilig thuis te bieden? Ook al zijn de ouderen niet iedere dag hetzelfde of kun je ze niet altijd begrijpen?"

Waar ga je werken?
Op een groep waar cliŽnten wonen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.
Als integraal begeleider werk je veel samen met je collegaís. Je maakt samen afspraken en houd je hieraan om zo de zorgvraag van de cliŽnten goed te kunnen waarborgen. Je brengt rust en voorspelbaarheid met je mee.

Wij werken met de Triple C- methodiek. Daarbij is de driehoek (cliŽnt Ė verwant Ė begeleider) en het netwerk van de cliŽnt van cruciaal belang.

Wie ga je helpen?
Je begeleidt 9 ouder wordende cliŽnten met een lichte tot matige verstandelijke beperking, veelal in combinatie met psychiatrische problematiek. Door het ouderwordingsproces zijn er beperkingen in de mobiliteit. Het accent ligt op de individuele ontwikkeling en behoud van vaardigheden.

De cliŽnten hebben een intensieve begeleidingsbehoefte vanwege een verstandelijke beperking gecombineerd met complexe problematiek. De cliŽnten functioneren sociaal (zeer) beperkt en hebben bij de meeste aspecten hulp nodig of overname van bepaalde taken.

Het stimuleren van de vaardigheden vraagt van jou als begeleider dat je in kunt schatten wat de cliŽnt aan kan en welke ondersteuning zij hierbij nodig hebben. Doorgaans is er nauwelijks hulp nodig bij de mobiliteit, echter is er buitenshuis wel behoefte aan ondersteuning. De begeleiding heeft extra aandacht voor het behoud van het (al bestaande) sociale netwerk van de cliŽnten.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere integraal begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

Jij begeleidt de cliŽnt thuis ťn op de dagbesteding. Op die manier krijgt hij niet te maken met wisselende gezichten en blijft de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Jij werkt nauw samen met familie, collegaís en andere professionals. Zo creŽer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliŽnt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
 • Een contract met vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä1707, en maximaal Ä2675 (FWG30-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 4, bijvoorbeeld: MMZ, SPW of SPH.
 • Je hebt ervaring met cliŽnten met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt affiniteit met deze doelgroep en neemt humor en positiviteit mee in je begeleiding.
 • Je bent goed in het geven en ontvangen van feedback.

Sollicitatieprocedure
Met vragen mag je bellen naar Arianne Smits, manager zorg, telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo