's Heeren Loo

Verpleegkundig specialist

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Zeeland
Middelburg
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundig Specialist
Kan jij mij de specialistische medische zorg bieden die ik nodig heb? Wil je investeren in een duurzame relatie met mij? Wil je naar me kijken, luisteren en invoelen wat mijn zorgvraag is?

Waar ga je werken?
Het medische team in Middelburg is onderdeel van Expertisecentrum Advisium. Je gaat werken in een multi-disciplinair team, waar jij vanuit jouw expertise je eigen inbreng hebt. Onderdeel van het team zijn een arts verstandelijk gehandicapten (AVG), een huisarts, wijk/praktijkverpleegkundigen en medisch secretaresses.

Advisium levert, binnen en buiten 's Heeren Loo, expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg. Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1100 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Hoe ga je helpen?
Je biedt samen met de Arts verstandelijk gehandicapten en een huisarts specialistische medische/verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. We werken vanuit het gezondheidscentrum van Advisium waar we medische zorg verlenen aan cliŽnten die op een van onze locaties in de regio Zeeland woonachtig zijn.

De cliŽntgroep is zeer gevarieerd van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoeften. De cliŽnten hebben een beperking variŽrend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. De zorgvragen zijn vaak complex van aard, om hier een goede invulling aan te kunnen geven werk je vaak multidisciplinair samen met collegaís.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 3084,- en maximaal Ä 4499,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist, beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice en bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.

Daarnaast:
 • Beschik je bij voorkeur over de registratie chronische zorg en/of GGZ.
 • Ben je een energieke en bevlogen zorgprofessional met een heldere visie op de gehandicaptenzorg.
 • Ben je zowel een solist als een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.
 • Ervaren cliŽnten, ouders en groepsbegeleiders het contact met jou als laagdrempelig.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met John Pannebakker (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo