's Heeren Loo

Begeleider l Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
10 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider l Parttime

"Het is fijn als jij mijn dag rustig en overzichtelijk helpt houdt en tegelijkertijd zorgt dat ik nog zoveel mogelijk zelf kan blijven doen. Kan ik op jou rekenen? Signaleer jij veranderingen in mijn gedrag? Zorg jij voor een warm en veilig thuis?"

Waar ga je werken
Aan de Zuidbroek wonen vooral oudere mensen met een matig verstandelijke beperking. De cliŽnten hebben behoefte aan een huiselijke omgeving, waarin zij betrokken worden bij de huishoudelijke werkzaamheden en waar tijd is voor een praatje, bijvoorbeeld tijdens het eten koken. Samen met de cliŽnt onderneem je verschillende taken en stimuleer je de cliŽnt om mee te doen. Een aantal cliŽnten hebben een meer specifiekere begeleidingsvraag en behoefte aan structuur. De cliŽnten hebben, naarmate zij ouder worden, een toenemende vraag naar verpleegtechnische ondersteuning.

Daarnaast begeleiden we 3 cliŽnten naar een andere vorm van huisvesting, gericht op meer zelfredzaamheid. Deze cliŽnten geven o.a. aan meer op zichzelf te willen zijn. Deze vorm van begeleiding is in de beginfase en gaan we verder door ontwikkelen.

Hoe ga je helpen?
Verschillende mensen met hun eigen verhaal en zorgvraag. Allemaal hebben de cliŽnten behoefte aan een duidelijk dagprogramma. Als begeleider begrijp je dat structuur en een helder dagprogramma zorgt voor rust en duidelijkheid. Jij weet hoe je een gezellige en veilige omgeving kan creŽren en hoe je overzicht aan het leven van alledag kan geven. Je kijkt altijd naar de individuele zorgvraag van de cliŽnt en past je begeleidingsstijl hier op aan. Je werkt samen met collegaís en een multidisciplinair team.

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende (Vz). Maar ben je een begeleider met Mmz - diploma en deins je niet terug voor verzorgende taken? Laat het ons weten. Daarnaast verwachten wij dat je:

 • flexibel bent en makkelijk kunt schakelen van de ene naar de andere situatie;
 • zelfstandig kunt werken, maar ook collega's kunt ondersteunen;
 • rust en duidelijkheid biedt aan de cliŽnten;
 • beschikbaar bent voor dag- avond en slaapdiensten;
 • en dat je een gezonde dosis humor hebt.

Dit bieden wij
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in minimaal FWG 35 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.

Sollicitatieprocedure
Snelheid loont, want als dť perfecte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Silvia Podt, intermediair, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo