's Heeren Loo

Huisarts

 • Vacature
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Julianadorp
5 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo Huisarts
Ben jij een ondernemende huisarts met een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind je het een uitdaging om te werken in een expertisecentrum dat volop in ontwikkeling is en werk je graag multidisciplinair samen met enthousiaste professionals? Heb jij cliŽntgerichtheid net zo hoog in het vaandel staan als wij?

Waar ga je werken?
Advisium in Noord-Holland heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van het medisch centrum bestaat uit AVGís (artsen voor verstandelijk gehandicapten), basisartsen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, doktersassistenten en een praktijkmanager.

Advisium bestaat daarnaast uit het gedragswetenschappelijk team, het paramedisch team, het team geestelijke verzorgers en het team tandheelkunde. Advisium biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliŽnten met een verstandelijke beperking en ondersteuning aan het cliŽntsysteem. Daarnaast behoren beleidsadvisering, scholing en wetenschappelijk onderzoek tot het takenpakket. Advisium profileert zich als Kennis- en Adviescentrum. Met betrekking tot specifieke vraagstellingen van cliŽnten zijn multidisciplinaire expertiseteams samengesteld.

Hoe ga je helpen?
Je werkt binnen het medisch centrum van het Expertisecentrum Advisium in Julianadorp. Daar bied je, in samenwerking met de AVGís, een bijdrage aan de complexe en uitdagende medische zorg van cliŽnten met een verstandelijke beperking, die woonachtig zijn op het terrein van ís Heeren Loo in Julianadorp. De cliŽntgroep varieert van cliŽnten met een lichte verstandelijke beperking tot cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking.

Binnen het team is laagdrempelig overleg aan de orde van de dag en voelt iedereen de verantwoordelijkheid tot het bieden van goede zorg. Als huisarts zal je met name ingezet worden op de niet handicap gebonden zorg van onze cliŽnten, je verricht dus feitelijk huisartsenzorg. Daarbij word je gecoacht door onze ervaren artsen, dit omdat deze niet-handicap gebonden zorg soms een iets andere aanpak vereist dan je wellicht gewend bent vanuit de huisartsenzorg. De problematiek zelf is volledig vergelijkbaar. De huisartsenzorg is jouw hoofdtaak, administratief word je ondersteund.

Wij bieden intramurale zorg aan ongeveer 450 cliŽnten. Je werkt intensief samen met verschillende collegaís en een team van ervaren doktersassistenten en verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Doordat bijna alle te leveren zorg binnen Advisium aanwezig is (diŽtetiek, logopedie, orthopedagogiek, psychologie, fysiotherapie en ergotherapie), zijn de lijnen kort en heb je ook veel mogelijkheden voor de te leveren zorg.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 4243.- en maximaal Ä 6396,- (FWG 70) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent in het bezit van een artsendiploma en als zodanig geregistreerd. Je werkt binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep. Daarnaast verwachten wij dat je:
 • Creatief bent in het oplossen van niet alledaagse problemen.
 • Complexe casussen een uitdaging vindt.
 • Stevig in je schoenen staat.
 • Bij voorkeur ervaring hebt binnen een zorginstelling.
 • Zelfstandig kunt werken en een teamgeest hebt.

Sollicitatieprocedure
De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Edy Stuijts (Arts en eerste verantwoordelijke) via de assistentes, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo