's Heeren Loo

Begeleider Verzorgende l uren in overleg

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
30 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider Verzorgende l uren in overleg

Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer, zodat ik echt van een moment kan genieten? En kun je ook (mee)helpen aan een veilige woonomgeving waar ik me prettig en veilig voel?

Waar ga je werken
Je gaat werken op de Dolfijnlaan en de Olifantenlaan. Hier wonen volwassen en oudere cliŽnten met een ernstig tot matig verstandelijke beperking. In de begeleiding focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. De cliŽnten een brede zorgvraag welke afwisselend kan zijn op de zorg- en begeleidingsaspecten en soms ook samen kunnen gaan! Want naast hun verstandelijke beperking kan er ook sprake zijn van lichte psychiatrische problematiek, autisme, dementie en het proces van ouder worden.

Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliŽnt kwetsbaar is door zijn beperking en /of ( lichamelijke en geestelijke) achteruitgang. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliŽnt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit ben jij
Je hebt minimaal een Mbo 2 diploma in een zorgrichting (bij voorkeur Verzorgende IG ). Het liefst ben je ook bevoegd en bekwaam om medicatie te delen. Ben je dit niet? Alles valt te leren, dus dan bieden wij je een cursus aan.
Heb je ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Verder:

 • Ben je fysiek en mentaal sterk;
 • Kun je zelfstandig werken en ook collegaís ondersteunen;
 • Bied je rust en duidelijkheid aan de cliŽnten;
 • Ben je beschikbaar voor dag, avond, korte en langere diensten;
 • Vind je het een uitdaging om op verschillende woningen te werken;
 • en kun je dit alles combineren met een gezonde dosis humor.

Dit bieden wij
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te - helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.

Sollicitatie procedure
De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de procedure, dus wacht niet met reageren tot de sluitingsdatum. Wil je graag eerst een dagje met ons meelopen? Wij nodigen je van harte uit!

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Ellen Gouweleeuw, manager zorg via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo