's Heeren Loo

Begeleider wonen en dagbesteding ouderen

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Druten
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider wonen en dagbesteding ouderen

Ik heb moeite mij te uiten, heb jij het talent mij toch te bereiken? Het is voor mij lastig jouw signalen op te vangen, heb jij het geduld dat ik nodig heb om contact met jou te maken?

Waar ga je werken?
In de regio Druten zal je werkzaam zijn op zowel de zorgwoningen als op de dagbesteding. Dit maakt dat het een gevarieerde werkweek is met verschillende cliënten op verschillende locaties.

Wie ga je helpen?
Veel cliënten hebben visus- en gehoorproblemen. “Ervaar het Maar” staat hierbij centraal. Er wordt een beroep gedaan op de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van de begeleider. Er wordt methodisch gewerkt.

Hoe ga je helpen?
Je werkt in de zorg. Je ondersteunt ons binnen wonen en bij een zinvolle dag invulling zowel op zorg als huishoudelijke taken. Het tempo sluit aan bij onze behoeftes en onze beleving. Je houdt rekening met onze levenservaring. Enkelen van ons biedt je overzicht gedurende een dag, zodat deze dag voor ons voorspelbaar is.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1800 min bedrag, en maximaal €2807 (FWG35-40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een zeer uitdagende en unieke functie waarbij je tevens op de dagbesteding werkt.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

Dit ben jij
Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg of welzijnszorg (woonzorg en activiteiten begeleiding). Daarnaast:

 • Ben je flexibel inzetbaar;
 • Ben je in staat om op zowel het wonen als op de dagbesteding te werken.
 • Ga je zelfstandig te werk;
 • Werk je methodisch en ben je zowel schriftelijk als mondeling vaardig;
 • Heb je veel geduld en weet jij goed aan te voelen wat de cliënten bedoelen.

Sollicitatieprocedure
Met vragen over de vacature mag je bellen naar Peggy Elisabeth, manager zorg. Telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] , of met een van onze recruiters. Dit kan telefonisch of via een whatsappbericht: Steven Hockers: [klik hier voor het telefoonnummer] ,Iris de Rijk: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo niveau 3 of 4? En wil je graag langs komen voor meer informatie?
Vanaf donderdag 21 november houden wij iedere week een inloopochtend. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je mag op donderdagen tussen 09.30 uur en 10.30 uur bij ons binnenlopen. Het adres is: Kloosterlaan 26, Druten. ( je mag je melden bij de receptie op de 1e etage )

Graag tot snel!

LET OP!

Wegens het corona virus zullen de inloopochtenden tot en met 6 april helaas niet doorgaan. Om toch je goed te woord te kunnen staan, zitten wij telefonisch klaar. Wij, vanuit de afdeling recruitment, zijn bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] Iris de Rijk) of [klik hier voor het telefoonnummer] Steven Hockers). Wij spreken je graag!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo