's Heeren Loo

Begeleider Ouderen | Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
5 oktober 2020
29 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider Ouderen | Parttime

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer, zodat ik echt van een moment kan genieten?"

Waar ga je werken?
In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking in een beschermde omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen, want er komt niet veel verkeer. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een zwembad, een brasserie en een kinderboerderij.

Wie ga je helpen?
Je gaat ouderen begeleiden en verzorgen met een matige tot ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking in de functie van begeleider. Hierbij werk je binnen twee teams op verschillende woningen op locatie Groot Schuylenburg. Je focust je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. We hebben oudere cliŽnten die vraag hebben naar begeleiding en oudere cliŽnten die een brede zorgvraag hebben. Jij mag aangeven welke stijl beter bij je past!

Naast de verstandelijke beperking kan er sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. De ene cliŽnt is meer verbaal aanwezig en maakt graag een praatje, de ander vraagt om meer begeleiding in nabijheid. Op sommige locaties wordt ook dagbesteding geboden of ga jij met je cliŽnten mee naar dagbesteding. Een baan vol diversiteit, waarin jij er voor de ander mag zijn!

Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je kan 21 tot 25 uur per week werken. Mocht je meer of minder willen werken, dan kan dit in overleg.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een financiŽle vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie het CAO gehandicaptenzorg)
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1.800,- euro en maximaal Ä2.675,- euro (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 3.
 • Je hebt 2 jaar werkervaring met de begeleiding van ouder wordende cliŽnten met een (ernstig) verstandelijke beperking. Dit mag ook stage-ervaring zijn.
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
 • Je kunt gemakkelijk inspelen op de verschillende individuele zorg- en begeleidingsvragen.
 • Het zit in je genen dat je graag voor anderen wilt zorgen.

Kunnen we je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Bente Vesper [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken mogelijk via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo