's Heeren Loo

Begeleider

 • Vacature
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Gelderland
Druten
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider | Parttime

Kun je mij een mooie oude dag bezorgen, mijn dag overzichtelijk maken en het gezellig maken op de woning? Dan zoeken we jou!

Waar ga je werken?
De woningen zijn gevestigd in een gebouw met twee verdiepingen. Twee woningen zitten op de benedenverdieping en twee zitten op de eerste verdieping. Elke woning heeft een eigen voordeur en een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. In de gemeenschappelijke woonkamer is het bijna nooit leeg. Dagelijks zit de woonkamer vol met huisgenoten en begeleiders. Je kunt er spelletjes spelen, koffiedrinken of gezellig kletsen. Er is altijd wel wat te ontdekken.

Wie ga je helpen?
Jij helpt ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben sommige cliŽnten een lichamelijke beperking. De begeleiding is vooral gericht op het ouder worden, dementie en indien nodig palliatieve zorg.

Hoe ga je helpen?
Je krijgt de geweldige kans om als begeleider te werken met cliŽnten met diverse begeleidings- en ondersteuningsvragen. Je houdt zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliŽnten in stand, jij weet hen op de juiste manier te begeleiden en voor hen te zorgen/ondersteunen in het proces van achteruitgang.

Iedere cliŽnt is uniek, en jij als begeleider ook. Er is ruimte voor eigen inbreng, al besef jij al te goed dat de cliŽnten baat hebben bij structuur in het leven. Jij volgt de zorgplannen en werkt samen met het team aan duidelijkheid en een vertrouwd gevoel voor de cliŽnten.

Dit bieden wij
 • Een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1707,- en maximaal Ä 2675,- (FWG30) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

Dit ben jij
ĎJe bent aangenomen!í Dat klinkt al mooi. Maar voordat je solliciteert moet je weten dat je als begeleider van de cliŽnten op deze woning best wat in huis mag hebben, zoals:

 • een afgeronde gezondheidszorg- of welzijnsopleiding op minimaal niveau 3.
 • affiniteit met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.
 • een stevige persoonlijkheid en duidelijke communicatiestijl.
 • doorzettingsvermogen en enthousiasme.

Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marcella Vernooij, Persoonlijk Begeleider, via telefoonnummer  [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo niveau 3 of 4? En wil je graag langs komen voor meer informatie?
Vanaf donderdag 21 november houden wij iedere week een inloopochtend. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je mag op donderdagen tussen 09.30 uur en 10.30 uur bij ons binnenlopen. Het adres is: Kloosterlaan 26, Druten. ( je mag je melden bij de receptie op de 1e etage )

Graag tot snel!

LET OP!

Wegens het corona virus zullen de inloopochtenden tot en met 6 april helaas niet doorgaan. Om toch je goed te woord te kunnen staan, zitten wij telefonisch klaar. Wij, vanuit de afdeling recruitment, zijn bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] Iris de Rijk) of [klik hier voor het telefoonnummer] Steven Hockers). Wij spreken je graag!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo