's Heeren Loo

Begeleider avonddiensten | Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider avonddiensten | Parttime

Help jij bij het creŽren van een ontspannen sfeer op de woning, zodat ik ťcht even kan genieten? Vind je het daarbij geen probleem om mij te helpen tijdens het avondeten? Onderneem je daarnaast samen met mij graag een eenvoudige, gezellige activiteit?

Waar ga je werken?
Altijd op dezelfde locatie en met dezelfde cliŽnt! Jij vindt het leuk om deze cliŽnt, met name voor, tijdens en na het avondeten, de nodige zorg en ondersteuning te bieden. Daarnaast bied je een passende, gezellige vrijetijdsbesteding. Op deze locatie werk jij altijd samen met een vaste medewerker. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, maar ook om vragen te stellen als je er even niet uit komt.

Een afgeronde zorgopleiding is geen harde eis! Een unieke kans dus, om ervaring op te doen als begeleider in de gehandicaptenzorg.

De werktijden zijn van 17:00 uur tot 20:00 uur van maandag tot en met zondag. In onderling overleg stemmen we af welke dagen en hoeveel uur je wilt werken, dit kan variŽren van 6 tot 20 uur per week.

Beschik je over een zorgdiploma op niveau 3 en wil je meer uren werken? Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden!

Wie ga je helpen?
Je gaat een oudere cliŽnt met een meervoudige beperking begeleiden. Gezien er daarbij sprake is van een auditieve beperking ben jij er speciaal om deze cliŽnt veiligheid te bieden. Jouw persoonlijke aandacht zorgt voor een fijne maaltijdbeleving, een goede (lichamelijke) verzorging en een prettige vrijetijdsbesteding. Er is geen sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag of agressie.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere medewerker ook. Want jouw manier van zorgverlenen is anders dan die van je collega. Misschien zorg jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. In ieder geval bied jij oog voor wat
de cliŽnt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt en voor het team.

Dit bieden wij
 • Dť ideale werkervaring, bijvoorbeeld naast jouw zorggerelateerde opleiding!
 • De mogelijkheid zelf aan te geven op welke avonden je beschikbaar bent.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 25 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.

Dit ben jij
 • Jij hebt aantoonbare affiniteit met het verlenen van zorg en volgt bij voorkeur een zorggerelateerde opleiding.
 • Je bent lichamelijk sterk, zodat je in staat bent om de cliŽnt tijdens verzorgingsmomenten te verplaatsen (met til-apparatuur).
 • Je vindt het geen probleem te werken van 17:00 tot 20:00 uur.
 • Jij deinst niet terug voor het verlenen van zorg, zoals ondersteuning bij en/of overname van ADL vaardigheden.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Jantine van Duijvenboden, manager zorg, via telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo