's Heeren Loo

Begeleider psycho geriatrische zorg

  • Vacature
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Ermelo
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider psycho geriatrische zorg

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer, zodat ik echt van een moment kan genieten?"

Waar ga je werken?
Bij 's Heeren Loo, op het woonzorgpark in Ermelo, in ťťn van onze woningen wonen acht oudere cliŽnten met een verstandelijke beperking waar wij specialistische psycho-geriatrische zorg aan bieden. Geriatrie is het medisch specialisme voor kwetsbare oudere patiŽnten. De geriatrie legt zich toe op ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Vaak gaat het om een combinatie van complexe lichamelijke, psychische en sociale problemen.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je ervoor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
  • Het aantal contracturen is in overleg.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1800 tot maximaal Ä 2807 (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • FinanciŽle vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
  • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.

Dit ben jij
Je bent in het bezit van een vig, mmz of hbo-V opleiding en BIG-geregistreerd. Bij voorkeur heb jij als aanvulling hierop de opleiding verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie en/of heb jij ervaring met psycho geriatrische specialisme. Daarnaast:

  • ben jij een gedreven persoonlijkheid met visie op het verbeteren van goede zorgverlening
  • geeft het jou energie met je team en cliŽnten in ontwikkeling te zijn.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Arjanne Grifioen, manager zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Joella Morssink, recruiter, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] of [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo