's Heeren Loo

Begeleider ouderen

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Geldermalsen
5 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo Begeleider ouderen

''Met jouw ervaring en inzicht zie jij dat ik meer ben dan mijn beperking? Versta jij mijn hulpvraag als ik deze niet in woorden kan uitdrukken? Met jouw zorgzaamheid weet jij voor een warm en veilig thuis voor mij te zorgen?''

Waar ga je werken?
In deze functie is er een diversiteit aan hulpvragen van de cliŽnten, deze vragen zijn gericht op verzorging ťn begeleiding. Het team staat voor elkaar klaar en staan voor de kwaliteit van de zorg. Onze cliŽnten hebben hun eigen verhaal en zorgvraag. Alle cliŽnten hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere medewerker die flexibel ingezet wordt ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliŽnten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je collegaís.

Dit bieden wij
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Wij bieden jou een vast contract
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä1707 , en maximaal Ä2675 (FWG30-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

Dit ben jij
 • Je hebt een mbo-diploma in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3;
 • Je weet in verschillende situaties goed te handelen;
 • Je hebt goede mondelinge en non-verbale communicatieve vaardigheden.

Wil je meer informatie?
Met vragen mag je bellen naar Gijsje Wellner, intermediair. Telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Met vragen mag je contact opnemen met een van onze recruiters. Dit kan telefonisch of via een whatsappbericht: Steven Hockers: [klik hier voor het telefoonnummer] ,Iris de Rijk: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo