's Heeren Loo

Verzorgende | Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Verzorgende | Parttime

Heb jij ervaring met werken in de zorg? Ben je zorgzaam, vriendelijk ťn duidelijk? Zie jij een positieve uitdaging in het werken op meerdere locaties? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Houd jij van afwisseling in je werk, maar zoek je ook de mogelijkheid om je te verdiepen? Wij zoeken voor 6 bij elkaar gelegen woonlocaties ťťn nieuwe collega. Je werkt 32 uur per week en vindt het leuk om met verschillende collega's samen te werken en zorg te verlenen aan cliŽnten met een ernstige meervoudige beperking, van jong tot oud. Naast deze beperking kan er soms sprake zijn van gedragsproblemen. Bij sommige cliŽnten is er sprake van dementie. Jij hebt affiniteit met zorgen, je bent betrokken en je draagt bij aan de positieve sfeer.

De woonteams zijn enthousiast in het ondernemen van activiteiten die passen bij de belevingswereld van de cliŽnt . Daarnaast willen we continu vernieuwen. Anders kijken naar EMB, dat is wat wij belangrijk vinden. Om de juiste zorg te bieden, volgen alle medewerkers (bij)scholing en er wordt ook van jou verwacht dat je het leuk vindt om nieuwe kennis op te doen en te delen. Jaarlijks organiseren de teams een 'EMB, beleef het' week op de woning, gaan we op bewonersweekend en maken we zoveel mogelijk uitstapjes, zoals buiten de deur een visje eten of met elkaar wandelen.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere verzorgende ook. Want jouw manier van zorg verlenen is anders dan die van je collega. Misschien zorg jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. In ieder geval heb jij oog voor wat
de cliŽnt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Jij weet dat signaleren, verzorgen, verplegen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt en voor het team.

Heb je nog geen ervaring in de gehandicaptenzorg, maar bijvoorbeeld wel als verzorgende IG of verpleegkundige in de ouderenzorg? Dan komen we graag met je in contact! Ons multidisciplinaire team biedt jou voldoende ondersteuning om de overstap te maken!

Dit bieden wij
 • Direct een vast contract voor 32 uur per week.
 • De mogelijkheid minder uren te werken of binnen ťťn van de teams op een vaste locatie. We bespreken graag de mogelijkheden met je.
 • De mogelijkheid tot het werken van 8 uursdiensten. Kortom, een goede balans in werk/privť. Gebroken diensten kunnen voorkomen.
 • Een vast salaris ťn toch een afwisselende baan; werken op verschillende locaties binnen het woonteam!
 • Op elke locatie staat het creŽren van een huiselijke sfeer voorop!
 • Bij 's Heeren Loo helpen we elkaar graag verder, dus word je goed ingewerkt en kijken we samen wat jij nodig hebt om te groeien en plezier te hebben in jouw werk.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden.

Dit ben jij
Jij bent sterk in je werk en deinst niet terug voor het verlenen van zorg, zoals ondersteuning bij en/of overname van ADL vaardigheden. Samen met collega's zet je je in voor een zo goed mogelijke zorg voor de cliŽnt. Verder:

 • beschik je over een afgeronde, relevante opleiding in de zorg op minimaal niveau 3, zoals bijvoorbeeld de Verzorgende IG opleiding of Verpleegkundige opleiding
 • heb je aantoonbare ervaring in het verlenen van zorg, bijvoorbeeld in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg of de thuiszorg.
 • Bevoegd- en -bekwaamheid in het toedienen van voeding via de neussonde is een vereiste.
 • je bent een spontane aanpakker, die graag helpt waar het nodig is
 • je bent lichamelijk sterk, zodat je in staat bent om cliŽnten tijdens verzorgingsmomenten te verplaatsen (met til-apparatuur).

Sollicitatieprocedure
Stuur je cv en motivatie, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Jantine van Duijvenboden, manager zorg, via telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo