's Heeren Loo

Integraal begeleider in Poeldijk

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Den Haag
5 oktober 2020
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Integraal begeleider in Poeldijk

Vind jij het een uitdaging om ouder wordende cliŽnten met een lichte tot matige verstandelijke beperking te ondersteunen en te begeleiden? Ben jij klantgericht, daadkrachtig en een doorzetter? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Waar ga je werken?
Je gaat werken met ouder wordende cliŽnten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Op de locatie wordt ook dagbesteding aangeboden. Het is een dynamische groep cliŽnten met verschillende ziektebeelden en hulpvragen. Denk hierbij aan: autisme, dementie, psychiatrische ziektebeelden, niet aangeboren hersenletsel en visuele -en auditieve beperkingen. Het accent ligt op het bieden van begeleiding ťn verzorging/verpleging. Belangrijke thema's in de begeleiding zijn het creŽren van een huiselijke sfeer, het bieden van duidelijkheid en de cliŽnt de ruimte geven zichzelf te kunnen en mogen zijn. Het spreekt voor zich dat we waarde hechten aan het creŽren van een prettig, gezellig en veilig woon- en begeleidingsklimaat waarin de cliŽnt zich thuis voelt.

Hoe ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast de verstandelijke beperking gaan zij ook fysiek achteruit en kan er sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen, zodat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Dit bieden wij
Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging. Bij goed functioneren kan dit worden omgezet in een vast dienstverband. Daarnaast:

 • Ontvang je een bruto salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1800 tot maximaal Ä 2675 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
 • Bieden we je carriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties;
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg (bijvoorbeeld MMZ-VIG of verpleegkunde). Daarnaast verwachten wij dat je:

 • beschikt over doorzettingsvermogen en dat je denkt in mogelijkheden
 • de zelfredzaamheid en het belang van de cliŽnt centraal stelt
 • problemen signaleert en collegaís betrekt bij het oplossen van deze problemen
 • goed kan luisteren, kritisch bent en een grote mate van (zelf)lerend vermogen bezit
 • een flexibele houding hebt, want je krijgt te maken met onregelmatige diensten

Kunnen we je verder helpen?
Neem dan gerust contact op met Alberto Balai, manager zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook direct contact opnemen met de afdeling Recruitment van Het Westerhonk in Monster.

Annette de Goeij, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: ma/di/do)

Amy van den Berg, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: ma/di/vrij)

Kadicha Amed, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: woe/vrij)

Je kunt ook mailen naar [stuur een e-mail]

We vinden het belangrijk om te starten met persoonlijk contact. Dat kan door elkaar te ontmoeten. Elke eerste maandag van de maand is Annette of Amy van Recruitment in Monster aanwezig om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden. Je bent tussen 09:30 en 11:30 uur welkom in restaurant Samen op de Vijverweg 11 in Monster.

** Helaas kan de inloopochtend van maandag 6 april niet doorgaan, maar is een livegesprek door middel van videosollicitatie mogelijk op nummer [klik hier voor het telefoonnummer] en [klik hier voor het telefoonnummer] .**
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo