's Heeren Loo

Integraal begeleider Ouderen in Monster | Uren in overleg

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Den Haag
5 oktober 2020
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Integraal begeleider Ouderen in Monster | Uren in overleg

'Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?'

Waar ga je werken?
Het Westerhonk in Monster biedt aan ruim 550 mensen met een verstandelijke beperking een prachtige, groene, veilige en beschermde omgeving om te wonen, werken, leren en recreŽren. Voor deze mensen is Het Westerhonk hun thuis en de wereld waarin zij leven. Ze hebben hier hun huis, werk en besteden hier hun vrije tijd. Zodoende zie en ontmoet je tijdens je bezoek op Het Westerhonk mensen met een verstandelijke beperking; tijdens je wandeling over het zorgpark, wanneer je iets koopt of een leuke activiteit doet bij een van de dagbestedingen. Meestal worden ze vergezeld door professionele begeleiding of ze lopen of fietsen zelfstandig naar hun huis, werk of vrienden. Ze ontmoeten je, vanzelfsprekend, graag door een hand te geven of even te zwaaien. Hun manier om je welkom te heten in hun omgeving. Zo maken we een ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij:
 • Wij bieden je een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
 • We bieden je de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1800 tot maximaal 2675 euro (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,05% van je jaarsalaris.

Dit ben jij:
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 3
 • Je hebt ervaring met de begeleiding van ouderen
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar

Enthousiast?
Je kunt direct contact opnemen met de afdeling Recruitment van Het Westerhonk in Monster.

Annette de Goeij, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: ma/di/do)
Amy van den Berg, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: ma/di/vrij)
Kadicha Ahmed, [klik hier voor het telefoonnummer] werkdagen: woe/vrij)

Je kunt ook mailen naar [stuur een e-mail]

We vinden het belangrijk om te starten met persoonlijk contact. Dat kan door elkaar te ontmoeten. Elke eerste maandag van de maand is Annette of Amy van Recruitment in Monster aanwezig om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden. Je bent tussen 09:30 en 11:30 uur welkom in restaurant Samen op de Vijverweg 11 in Monster.

** Helaas kan de inloopochtend van maandag 6 april niet doorgaan, maar is een livegesprek door middel van videosollicitatie mogelijk op nummer [klik hier voor het telefoonnummer] en [klik hier voor het telefoonnummer] .**
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!