's Heeren Loo

Begeleider EMB (Ouderen) | Parttime

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Noordwijk
5 oktober 2020
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Begeleider EMB (Ouderen) | Parttime

Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?

Waar ga je werken?
Je komt te werken op de Giraffelaan /Olifantenlaan. Hier wonen oudere cliŽnten met een Ernstig Meervoudige Beperking (EMB). Soms, als een cliŽnt zich onbegrepen voelt of als er onduidelijkheid of onrust is, kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag in lichte mate. Structuur en een helder dagprogramma zorgen voor rust en duidelijkheid. Bij deze cliŽnten is er sprake van afnemende lichamelijke en psychische mogelijkheden. Wij geven de cliŽnt zelfvertrouwen, als iets niet meer lukt en stimuleren waar nodig. Wij kijken altijd naar de individuele cliŽnt en passen onze begeleidingsstijl hier op aan. Zo zorgen wij voor een warm en gezellig thuis voor de cliŽnten.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit ben jij
 • Je hebt afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 3 of bijvoorbeeld Verzorgende IG / Verpleegkunde.
 • Het liefst ben je al bevoegd en bekwaam om medicatie te delen en wonden te verzorgen. Ben je dit niet? Dan bieden wij je een training aan.
 • Je biedt structuur aan de ouderen en brengt sfeer en gezelligheid mee.
 • Lichamelijk ben je sterk genoeg om cliŽnten tijdens verzorgingsmomenten te verplaatsen met tilapparatuur.

Dit bieden wij
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 / 35 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.

Sollicitatieprocedure
De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de procedure, dus wacht niet met reageren tot de sluitingsdatum.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Vicky van Gils, manager zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Femke Russchenberg, intermediair, bereikbaar via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt ons bellen of appen : Anne [klik hier voor het telefoonnummer] of Ina [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo