's Heeren Loo

Vakantiewerk gehandicaptenzorg

 • Vakantiewerk
MBO
 • Gelderland
Ermelo
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo "Kun jij me helpen, maar er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Kun jij mij veiligheid en structuur geven? Wil je me een leuke en fijne dag bezorgen?"

Waar ga je werken?
Je komt in dienst van het flexbureau. Het flexbureau organiseert met haar medewerkers dat de begeleiding en verzorging van mensen met een verstandelijke beperking altijd doorgaat. Ook in de zomerperiode wanneer de vaste medewerkers op vakantie gaan. Samen kijken we welke doelgroep het beste bij je past en waar jij jouw talenten het beste kunt inzetten.

Wie ga je helpen?
Met welke doelgroep je ook wilt werken, we zijn altijd op zoek naar een enthousiaste en liefdevolle begeleider. Je krijgt de kans als begeleider te werken met cliŽnten met diverse begeleidings-- en zorgvragen. Dat kan zijn in de woonbegeleiding of bij een dagbesteding.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Elke vakantiekracht ook. Ieder heeft zijn eigen manier van helpen. Dat kan met humor zijn, met creativiteit of met ongekend organisatietalent. Die ruimte en vrijheid vinden wij heel belangrijk. Zo kun je namelijk net het verschil maken.

Als vakantiekracht bij ís Heeren Loo heb je niet alleen waardevol en uitdagend werk, maar ontdek je ook waar je eigen kracht ligt. Jouw manier van helpen. En je kunt veel leren van de mensen om je heen.

Dit bieden wij
 • Een leuke, afwisselende en uitdagende werkplek waar je jouw manier van helpen kunt ontplooien.
 • De garantie dat je in een paar weken veel ervaring opdoet en kennis maakt met de doelgroep.
 • De mogelijkheid om voor en/of na de zomer als weekendkracht te blijven werken.
 • De kans om in de toekomst door te stromen naar een vaste groep.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1556,- tot maximaal Ä 2766,- (FWG 15 / 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Dit is een minimaal bruto uurloon van Ä 9,97 exclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • Toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.

Dit ben jij
 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde vakantiekracht die graag wil kijken naar mogelijkheden.
 • Je volgt op dit moment een zorggerichte opleiding of je hebt de opleiding reeds afgerond.
 • Je bent nieuwsgierig naar werken in de gehandicaptenzorg.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Kunnen wij je verder helpen?
Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen over de vacature? Bel of app dan met JoŽlla Morssink, recruiter via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Of met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] Astrid) of [klik hier voor het telefoonnummer] Roderik).

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur ons dan jouw cv en vermeld in de toelichting ook welke periode je beschikbaar bent.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo