's Heeren Loo

Begeleider ouderen

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider ouderen

"Kan jij me helpen met verzorgen, maar er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Zie jij wat ik wťl kan, in plaats van enkel mijn beperking? Zorg jij voor een zinvolle daginvulling voor mij?" Jij gaat als flexmedewerker bij 's Heeren Loo cliŽnten helpen om zo zelfstandig mogelijk te wonen, te leren en te werken.

Waar ga je werken
Het Flexbureau biedt ondersteuning aan cliŽnten met diverse hulpvragen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Ook kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag. Het werken bij het flexbureau geeft je een mooie kans om onze organisatie te leren kennen. We gaan graag samen met jou onderzoeken waar je talenten liggen en welke mogelijkheden daarbij aansluiten. Als flexmedewerker word je binnen verschillende woningen ingezet. Je bepaalt zelf de momenten wanneer je je wilt laten inroosteren. De verschillende woningen bevinden zich in de doelgroep ouderen.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen.
Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.
In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
 • De mogelijkheid om in de toekomst door te stromen naar een vaste groep.
 • We bieden de mogelijkheid om parttime te werken, 15-32 uur.
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing.
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 1800,-, en maximaal Ä 2675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
 • Je bent een startende zorgprofessional die graag ervaring wil opdoen (afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal niveau 3).
 • Je bent zelfstandig, je hebt een proactieve houding en aarzelt niet om vragen te stellen.
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Neem contact op
Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via de Ďísolliciteeríí button boven aan de pagina.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nienke Nieboer (intermediair). Natuurlijk mag je ook whatsappen als dat even beter uitkomt, via telefoonnummer 06 Ė 83 02 19 49.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken mogelijk via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo