's Heeren Loo

Begeleider

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Zeeland
Arnemuiden
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Begeleider

'Kan jij mijn gedrag lezen en daarop inspelen vanuit jouw begeleidingsstijl? Zie jij de vraag achter mijn gedrag? Kan jij mij vertrouwen geven en mij stimuleren om te groeien?'

Waar ga je werken?
In deze woning wonen 8 cliŽnten variŽrend in de leeftijd van 30 tot begin 60 jaar. Alle cliŽnten beschikken over een eigen slaapkamer en delen samen twee huiskamers. Het huis heeft een ruime eigen tuin.

Iedere cliŽnt wordt ondersteund vanuit een persoonlijk plan wat samen met de cliŽnt en verwanten wordt opgesteld. In dit plan staan doelen waarin geformuleerd staat wat voor de cliŽnt belangrijk is. Als begeleider ben je in staat om samen met de cliŽnt in de praktijk aan deze doelen te werken, je observeert en rapporteert hier dagelijks op.

Onze cliŽnten hebben begeleiding nodig bij de dagelijkse basisbehoeften, maar hebben vooral ook hulp nodig bij het structureren van de dag. De dag voorspelbaar maken, consequent kunnen omgaan met afspraken en je communicatiestijl kunnen aanpassen op de cliŽnt is een must op deze woning.

Doordeweeks gaan de cliŽnten naar hun werk of dagbesteding. Als supportwerker werk je in een rooster met slaapdiensten, in het weekend werk je ook dagdiensten. Een groot gedeelte van je dienst werk je samen met een ondersteunende medewerker.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen.

Zo zorg je er voor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere Begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliŽnt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliŽnt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je team.

Dit bieden wij
 • Wij bieden je een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,05% van je jaarsalaris.
 • Het aantal uren is in overleg, bij voorkeur 18 tot 20 uur.
 • We bieden je de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä1800, en maximaal Ä2675,- bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd.

Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 3 of 4, bijvoorbeeld Verzorgende IG, SPW, Maatschappelijke
 • Zorg of Verpleegkundige of HBO-V.
 • Je werk is dynamisch, het is belangrijk dat je goed kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen, je bent positief ingesteld en durft opbouwend kritisch naar jezelf en collegaís te zijn.
 • Het is belangrijk dat je in staat bent om te relativeren en in het bezit bent van een gezonde dosis humor.
 • Ervaring met het werken met moeilijk verstaanbaar gedrag is geen vereiste. Ervaring is mooi meegenomen, maar gemotiveerd zijn, bereid zijn om te - leren en de wil om de cliŽnt centraal te stellen vinden wij belangrijker.

Wil je meer informatie?
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Wendy van Puyvelde op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of Naomi Gelderland(Corporate Recruiter) op het telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo