's Heeren Loo

Levensovertuiging

  • Vrijwilligerswerk
Ongeschoold
  • Alle provincies
Heel Nederland
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Niet alleen op zondag.

Veel bewoners van ís Heeren Loo bezoeken graag een kerkdienst, catechisatie of club. Op sommige locaties zijn er speciale vieringen voor mensen met een beperking. Wie daar graag heen wil maar rolstoelgebonden is, heeft dan begeleiding nodig. Vind jij het belangrijk dat iedereen die dat wil naar een viering kan? Dan hebben wij jouw hulp nodig. Wil jij met hen mee gaan, of zelf helpen bij het organiseren van vervoer, clubs, vieringen of diensten? Of kan je ondersteuning bieden aan ons pastoraal werk? Wees welkom! We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliŽnten. De ťťn reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliŽnt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliŽnten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als vrijwilliger geven.

Overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen dan gaan we graag me je in gesprek. Onze vrijwilligercoŲrdinatoren horen graag wat je leuk vind om te doen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw regio en vinden een vrijwilligersjob waar je blij van wordt!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo