's Heeren Loo

Maatschappelijke stage

  • Vakantiewerk
Ongeschoold
  • Alle provincies
Heel Nederland
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Best wel leuk!

Ben je op zoek naar een leuke invulling van je maatschappelijke stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wat ga je doen? Andere mensen blij maken! Je loopt een paar dagen mee op een locatie van ís Heeren Loo. Bijvoorbeeld een woning, een dagbestedingslocatie of een sportclub. Tijdens je stage leer je nieuwe mensen kennen en neem je een kijkje achter de schermen van ís Heeren Loo. Natuurlijk wordt je goed begeleidt. Lijkt het je wat? Meld je aan via je school, of stuur even een berichtje naar [stuur een e-mail]

Over de cliŽnten
Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliŽnten. De ťťn reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliŽnt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliŽnten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als vrijwilliger geven.

Inhoud vrijwilligerswerk
Overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen dan gaan we graag me je in gesprek. Onze vrijwilligercoŲrdinatoren horen graag wat je leuk vind om te doen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw regio en vinden een vrijwilligersjob waar je blij van wordt!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo