's Heeren Loo

Koken en Horeca

  • Vrijwilligerswerk
Ongeschoold
  • Alle provincies
Heel Nederland
5 oktober 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Eet je mee?

Lekker eten is voor iedereen belangrijk. Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om met enige regelmaat samen met bewoners te koken. Vanzelfsprekend eet je zelf een hapje mee. Ook zoeken we ‘bier-broerders’ en ‘stap-maatjes’ die samen met onze bewoners op stap gaan. Een colaatje of biertje drinken, lekker samen naar de kroeg. In de stad, of in een horeca-locatie op een van onze woon-zorgparken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om je talenten in te zetten.

Over de cliënten
Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliënten. De één reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliënten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als vrijwilliger geven.

Inhoud vrijwilligerswerk
Overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen dan gaan we graag me je in gesprek. Onze vrijwilligercoördinatoren horen graag wat je leuk vind om te doen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw regio en vinden een vrijwilligersjob waar je blij van wordt!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo