Consolid

Vrachtwagenchauffeur CE PostNL, Oss

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Eindhoven_Transport_Logistiek

Whats app nummer [klik hier voor het telefoonnummer]

Functieomschrijving
Het werk als chauffeur bij PostNL is een leuke, afwisselende baan. Jij bent het aanspreekpunt van en voor de klanten. Je voornaamste taak is zorgen dat de brieven en pakketten tijdig op de verschillende depots liggen, zodat de consument deze conform afspraak geleverd krijgt van de klant! In deze veelzijdige (licht fysieke) job rijd jij dagelijks van depot naar depot. Het werk bij PostNL is verdeeld in dag- en nachtdiensten en gaat 24/7 door, maar jij bepaalt zelf wanneer jij wil werken want de planning word door Consolid verzorgd. Dit kan fulltime, parttime of zelfs als 2e baan in het weekend!

Start jij via Consolid als vrachtwagenchauffeur bij PostNL, dan krijg je op je eerste dag een kennismakingsgesprek en een E-learning. Zodat je goed voorbereid op weg kan.

Wat vinden wij belangrijk:

- Dat je er zin in hebt. Dat je blij wordt van het rijden met de nieuwste materialen en de uitdagingen die jij onderweg tegenkomt.

- Dat we voor elkaar en onze klanten klaarstaan zeker in deze uitzonderlijke tijd. Is er een collega chauffeur ziek, dan gaan we samen kijken hoe we toch de vrachtwagen de weg op kunnen sturen.

- Dat je goed in je vel zit. Eerst in de chauffeurskamer (uiteraard op 1.5 meter afstand) een kopje koffie met elkaar drinken en een praatje maken.

- Het nieuwe rijden vaardig bent.

- Een goede werk- en privébalans hebt.

Functie-eisen
Vanzelfsprekend heb jij een geldig rijbewijs CE met Code 95 en een digitale bestuurderskaart. Ook kan jij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Daarnaast ben jij:

- Flexibel en heb je een goed aanpassingsvermogen, van een tussentijdse rit wijziging schiet jij niet in de stress.

- Je bent fysiek fit en in staat om rolcontainers te verplaatsen.

- Bereid om in het weekend te werken en op feestdagen, uiteraard met een leuke toeslag.

Specifiek voor het coronavirus heeft het RIVM een aantal cruciale beroepsgroepen en vitale processen benoemd om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak. De functie van vrachtwagenchauffeur CE PostNL, Den Bosch valt hieronder. Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om de samenleving draaiende te houden? Solliciteer direct, samen staan we sterk!

Arbeidsvoorwaarden
Werken als vrachtwagenchauffeur is meer dan een baan, het is een manier van leven. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wanneer je start bij PostNL en het bevalt goed van beide kanten, heb je uitzicht op een vast contract.

Daarnaast krijg je uiteraard:

- Een goed salaris van maximaal EUR15,13 bruto per uur, exclusief toeslagen en afhankelijk van je ervaring;

- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 cent enkele reis, vanaf 6 km;

- Werken naar wens, zowel parttime als fulltime mogelijkheden in dag- en nachtdiensten (planning wordt verzorgd door Consolid);

- 25 verlofdagen (o.b.v. fulltime), 8,33% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;

- Opleidingsmogelijkheden en veel persoonlijke aandacht van jouw persoonlijke zaakwaarnemer!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid