Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In dit grote distributiecentrum zorg jij voor de juiste bevoorrading van AGF en versproducten voor een grote supermarktketen. AGF en ook versproducten dienen gekoeld bewaard te worden, jouw werkplek voelt daarom niet aan als een tropisch eiland maar meer als jouw koelkast thuis (0 tot 4 graden). Je dient je daarom warm aan te kleden! Jouw werktijden zijn tussen 11:30 en 20:00/20:30 uur, hierbij ben je ook af en toe op zaterdag beschikbaar.

Je grootste vraag is nu waarschijnlijk: wat ga ik precies doen? Jouw werkzaamheden bestaan uit het tellen van ritten, ritten passend maken waar nodig, het ontvangen en eventueel scannen van transito, de transitoaantallen verwerken, het wegzetten/verplaatsen van karren, het bouwen van karren, de communicatie met andere distributie centra, zorg dragen voor een schone werkvloer, het afsluiten van de afdeling en afsluitend de controle ronde.

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog. Je komt te werken in een team van hardwerkende collega's.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau