Luba Uitzendbureau

Storingsmonteur technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit is een functie waarbinnen je jezelf uiteindelijk kan ontwikkelen naar co÷rdinator van de technische dienst op 1 van de locaties. Dit betekent dat je volop meewerkt in de technische dienst en samenwerkt met een medewerker. Maar als co÷rdinator organiseer en plan je het technische werk op de locatie en heb je contact met de andere locaties en externe technische partijen. Het is dus geen leidinggevende functie, want er staat nog een Hoofd TD boven je.

De afdeling Technische Dienst is bij jouw nieuwe werkgever van groots belang. Jij zorgt namelijk samen met het hele technische team ervoor dat de machines blijven draaien en er dagelijks vleesproducten kunnen worden gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en het repareren van de productiemachines. Zo ben je dagelijks bezig met zowel een ad hoc storing op te lossen, maar ook met het preventief onderhoud van alle machines. Ook houd je je bezig met plaat-, constructie- en leidingwerk. Je gaat werken met het onderhoudspakket Ultimo.

Het bedrijf waar je komt te werken is een zelfstandig familiebedrijf met activiteiten in de vleeswarenproductie. Door jarenlange ervaring en kennis heeft dit bedrijf een sterke en betrouwbare positie verworven. Vanuit verschillende productielocaties vervaardigen zij dagelijks hun smaakvolle producten, te weten worst, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Zij maken hun producten voornamelijk voor de Nederlandse markt en ze leveren aan alle grote supermarkt ketens.

Het technische team bestaat uit 4 medewerkers, die direct aangestuurd worden door de plantmanager. Samen met dit vaste team werk je nauw samen om het machinepark op de 3 productielocaties optimaal te laten functioneren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau