Luba Uitzendbureau

Teamleider

Details van de functie

Logo Over de functie

Het team dat je dagelijks aanstuurt, bestaat uit 2 tot 6 medewerkers. Je coacht en motiveert hen, maar werkt zelf ook actief mee in de processen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het optimaliseren van het inbound proces. Jij bewaakt de efficiŽntie en kwaliteit van dit proces, signaleert knelpunten en stuurt hierop bij. Dit geldt tevens voor de veiligheid op de afdeling.

Wat zijn je dagelijkse taken?
  • Aansturen, coachen en motiveren van een team
  • Bewaken en opvolgen van het goederenproces op de inbound
  • Tijdig en accuraat verwerken van logistieke opdrachten, waarbij je zelf ook meewerkt
  • Signaleren van knelpunten en hierop anticiperen
  • Waarborgen van de planning en/of werkverdeling
  • Waarborgen van de veiligheid van de afdeling/medewerkers
  • Beheren van de materialen op de afdeling

Een groothandel die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en verkopen van aluminium onderdelen en profielen voor toepassingen zoals buitenzonwering, terrasoverkappingen en horren. Onderdelen en complete producten worden direct uit voorraad geleverd. Een financieel ijzersterk bedrijf met een servicegerichte, internationale en informele bedrijfscultuur ťn met korte communicatielijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Door de circa 100 medewerkers wordt het werken bij deze organisatie als bijzonder prettig ervaren. Jouw collega?s zijn nuchtere, directe mensen en verwachten dat ook van hun nieuwe collega. Als type 'niet lullen maar poetsen' voel je je hier dus helemaal thuis! Het bedrijf kent goede arbeidsvoorwaarden, houdt iedere vrijdag en borrel en organiseert jaarlijks een personeelsfeest. Naast hard werken wordt er dus ook aan gezelligheid gedacht!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau