Luba Uitzendbureau

Teamleider Technische Dienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Lisse
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Teamleider Technische Dienst zorg jij ervoor, samen met jouw team medewerkers technische dienst, dat alles doet wat het moet doen: storingen aan de productie-installaties, productieapparatuur en over de overige technische voorzieningen ben jij de baas en worden onder jouw toezicht tot een minimum beperkt. Of liever nog: voorkomen! Daarnaast zorg jij voor preventief onderhoud en reparaties aan het pand en het terrein. Maar ook ben jij constant op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot het uitvoeren van technische- en milieuaspecten.

Mochten er problemen zijn ontstaan, waar jij hulp bij nodig hebt, dan ben jij diegene die externe leveranciers begeleidt. Jij weet als geen ander wat er moet gebeuren: zowel direct als op de langere termijn.

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevend begrip in de groene wereld. Vanuit Lisse, waar jij ook komt te werken, zijn zij een belangrijke speler voor het dagelijks leveren van groen aan veel landen. Elke dag zijn zij volop bezig om de juiste kwaliteit te leveren, nieuwe producten te testen en op een moderne manier kunnen voldoen aan de vraag van haar klanten.

Jouw nieuwe collega's zijn stuk voor stuk dagelijks gemotiveerd, er heerst bij dit bedrijf een "zo niet, dan toch!" cultuur. Out-of-the-box denken doen zij als geen ander om nét dat stukje extra te kunnen doen. Fouten maken zien zij juist als een leerpunt en een mogelijkheid tot groei!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau