Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Best
27 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker ben je bezig met het bewerken, controleren en inpakken van aluminium producten. Denk hierbij aan het op maat zagen van rolluiken en overkappingen, of het rollen van een doek op een zonnescherm. Dit doe je handmatig of machinaal, en met behulp van een werktekening. Het is belangrijk dat je secuur werkt. Na een tijdje ervaring op te hebben gedaan, ga je ook aan de slag met het inwerken van nieuwe collega?s.

Wat zijn je dagelijkse taken?
  • Produceren en/of bewerken van producten
  • Uitvoeren van controlewerkzaamheden ten behoeve van de kwaliteit
  • Inpakken van producten
  • Boren, frezen en ponsen van halffabricaten
  • Zorgen voor een schone en opgeruimde werkplek

Een technische groothandel gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van onderdelen voor onder andere buiten-zonwering, terrasoverkappingen en horren. Onderdelen en complete producten worden direct uit voorraad geleverd. Een financieel ijzersterk bedrijf met een servicegerichte, internationale en informele bedrijfscultuur. De interne lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Door de ruim 75 medewerkers wordt het werken bij deze organisatie als bijzonder prettig ervaren. Jouw team bestaat uit zo'n 30 vaste collega's, allemaal zeer gemotiveerd en echte aanpakkers! Na een week hard werken is er op vrijdagmiddag een borrel en tevens verzorgt het bedrijf tweemaal per week verse soep bij de lunch. Een bedrijf dat haar medewerkers veel vrijheid geeft en waardeert voor hun inzet.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau