Luba Uitzendbureau

Operator cleanroom

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiden
24 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator cleanroom ondersteun je de (senior) bioprocess technician met hand en spandiensten. Als ondersteuner zorg je dat de cleanroom klaar is voor het gehele proces volgens de GMP-normen.
Wat ga je zoal doen?
  • Voorbereiden van het fabricageproces: schoonmaken en controleren van de apparatuur
  • Documenten opvragen en controleren, logboeken bekijken
  • Materialen en grondstoffen bestellen zodat deze op tijd aanwezig zijn

Onder toezicht van de bioprocess technician ga je ook cellen kweken en deze infecteren en oogsten. Dit gebeurd in een grote ketel waar je klein technisch onderhoud aan pleegt. Bij procesafwijkingen zorg je voor nauwkeurige en snelle acties.

Jouw nieuwe werkgever op het Bio Science Park in Leiden is een snelgroeiende, biofarmaceutische organisatie van biologische geneesmiddelen die de behandeling en preventie van levensbedreigende aandoeningen zoals kanker, COVID-19, influenza en andere infectieziekten mogelijk maken. Ze produceren onder andere nieuwe vaccins, antilichamen en eiwitproducten. Onlangs is er een ultramoderne GMP-productiefaciliteit gebouwd waardoor je omgeving dynamisch is en je mag meewerken aan het uitkristalliseren van de processen. Momenteel wordt er aan de productie van een vooraanstaand COVID-19-vaccin gewerkt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau