Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Waalwijk
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! Als assemblagemedewerker zorg je ervoor dat de armaturen in topconditie de deur uit kunnen. Je zet de verschillende onderdelen in elkaar om een kwalitatief goed armatuur te leveren bij de klant. Er zijn verschillende typen armaturen die we maken: van wand- en plafondarmaturen tot straat- en terreinverlichting. Zo hebben we ook extreem slagvaste armaturen die in tunnels en zelfs gevangenissen hangen.

Jouw werkdag:

Begint om 7:45 uur. Er zijn vaste pauze tijden: van 10:00 tot 10:15 uur en van 12:00 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 14:15 uur. Hiervan neemt jouw toekomstige werkgever een kwartier voor haar rekening zodat je 8 uur per dag krijgt uitbetaald. Om 16:30 uur ruim je nogmaals je werkplek op en laat het keurig netjes achter voor de volgende dag. Met een voldaan gevoel ga je lekker van je avond genieten! Af en toe komt het voor dat er ook 's avonds gewerkt wordt. Ook dan is alles goed geregeld. Zowel de gezonde avondmaaltijd als de pauzetijd komt dan voor rekening van de werkgever. Natuurlijk gelden er dan ook extra vergoedingen voor je flexibiliteit!

Jouw nieuwe werkgever is leverancier en producent van openbare verlichting. Het bedrijf is financieel gezond en wilt je graag een rechtstreeks dienstverband aanbieden wanneer het van beide kanten bevalt!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau