Luba Uitzendbureau

(Leerling) glaszetter

Details van de functie

Logo Over de functie

Als glaszetter start je om 7:00 uur jouw dag op de locatie in Andijk of bij één van de projecten. Houd er rekening mee dat je eerder opstapt als het project verder Nederland in is.

Samen met een collega ga je naar het project waar je die dag of week aan werkt. Binnen de functie glaszetter voer jij basis beglazingswerkzaamheden uit. Dit kan per dag en week verschillend zijn. Afwisseling en vrijheid zijn de kernwoorden in jouw nieuwe baan.

De ene keer ben je aan het werk in een winkelcentrum voor glazen deuren en de andere keer bij bestaande klanten voor de na-isolatie. Zoals gezegd: afwisseling.

Vrijheid = verantwoordelijkheid nemen. Jij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zowel zelfstandig werken als in team verband.

Ben je nog geen ervaren glaszetter? Dan kun je het vak hier leren. Van aankomend glaszetter ga jij ontwikkelen tot vakman.

Jouw toekomstige werkgever biedt dienstverlening op het gebied van beglazing. Van na-isolatie tot hardglazen deuren en winkelpuien!
We kunnen het nu bijna niet meer indenken, toch was er een recente tijd dat het slecht ging in de bouw. Daar is jouw toekomstige werkgever goed doorheen gekomen! Dit heeft ervoor gezorgd dat er nieuwe initiatieven ontplooid zijn, andere markten aangeboord en na het wegvallen van concullega?s, klanten bij zijn gekomen.

Het investeren is door blijven gaan. Belangrijk is dan ook dat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen en leren. Ben jij wendbaar genoeg om in een volgende dip ook de schouders er onder te zetten? Nu eerst genieten van alle kansen die zich voordoen in deze mooie tijd!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau