Luba Uitzendbureau

Assistent stratenmaker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Medemblik
31 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als opperman assisteer je de stratenmakers bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het aanleveren van zand en stenen. Dit stratenmakersbedrijf werkt ook met machinaal bestraten, ook daar assisteer je bij door het gereed maken van de diverse machines.

Je vindt het niet erg om vroeg op te staan, je vertrekt vanuit een centraal punt (meestal Medemblik) en rijdt dan met je collega's naar de plek van de klus!

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er van je wordt verwacht en er is zeker ruimte voor een grapje tijdens het werk. Dit bedrijf zoekt iemand die graag voor langere tijd wil blijven werken in de stratenmakerij, omdat zij willen investeren in hun personeel.

Dit bedrijf is een modern stratenmakersbedrijf gespecialiseerd in machinale bestrating. Ooit gestart als stratenmaker onder de hamer, dus ook in deze ambachtelijke werkwijze zijn ze specialist. Deze werkwijze wordt nog gebruikt bij monumentale panden, maar ook bij projecten waarbij de stenen erg van hoogte verschillen. De werksfeer is leuk, maar ook serieus als dat nodig is!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau