Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Alkmaar
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze allround functie word je opgeleid om transportbanden klaar te maken voor verzending en om complete transportbanden te monteren bij klanten. 's Ochtends begin je samen met je collega's om 8:00 uur met een kop koffie op de werkplaats. Het werk wordt verdeeld en je krijgt je werkbonnen mee. Dit kan voor in de werkplaats zijn of in de buitendienst.

Wanneer je in de werkplaats werkt, dan bestaan je werkzaamheden uit het afmeten van banden, snijden van banden, de banden klaar maken voor verzending en banden met behulp van een pers eindeloos maken. In de buitendienst werk je samen met twee tot vier collega's om transportbanden te monteren bij diverse klanten. Dit kan bijvoorbeeld bij Tata Steel zijn maar ook bij een bakkerij of supermarkt.

De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Wanneer het werk het toelaat dan kan je vrijdag om 16:00 uur aanschuiven voor een borrel om de week gezamenlijk af te sluiten.

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau