Vermaat Servicekantoor BV

Bijbaan - STACH Amsterdam

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Bijbaan
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
8 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo Hey bijbaner! Lekker werken naast je studie? Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een glimlach de deur uit lopen. Je werkt met een enthousiast team en iedereen staat te popelen om met jou samen te werken, dat geldt andersom natuurlijk ook.

Jouw bijbaan bij STACH
Goedemorgen!’ Je kletst even bij met je collega en bent dan klaar voor een leuke werkdag. Je adviseert klanten over producten en helpt ze met afrekenen. Je ziet van alles voorbij komen, zowel qua klanten als producten. Het ene moment komt een student voor een wrap met lekker veel groenten. Het andere moment koopt een zakenman een penne met zacht gegaard lam en rozemarijn De hele dag door komen klanten voor onze overheerlijke koffies, deze zet jij met liefde! Een collega geeft je nog wat tips over hoe je nog beter melkschuim krijgt of leert jou meer over latte art! Lekker bezig dus. Die leuke werkdag is zeker geslaagd voor jou!

Jouw ingrediënten
  • Heb je nog geen ervaring in de horeca? Als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Wij leren jou graag de kneepjes van het vak!
  • Jij zet altijd net dat extra stapje en bent gemotiveerd om meer te leren over de horeca en STACH.
  • Jij bent blij als klanten met een grote glimlach weglopen.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat. Vooral wat service betreft.

Jouw werkgever

Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV
Contactpersoon:
3401 MG 3401 MG
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!