Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het hele proces binnen het magazijn, van binnenkomst, tot opslag tot verzending. Het gaat hier om gebruikte en gereviseerde vliegtuigonderdelen die afkomstig zijn van opgekochte vliegtuigen. Dit gehele proces bestaat uit diverse stappen, omdat veiligheid in de luchtvaart belangrijk is en er geen ruimte mag zijn voor fouten is het belangrijk is dat jij erg secuur en geconcentreerd werkt.

Wanneer een vliegtuig wordt aangekocht wordt deze gedemonteerd , de onderdelen komen aan in het Warehouse waarna deze aan een strenge inspectie worden ondergaan, er wordt uiterst nauwkeurig gecontroleerd of de partnummers/serienummers overeenkomen met bepaalde checklisten en de onderdelen geen schade hebben. Deze onderdelen moeten ingevoerd worden in het WMS systeem (Warehouse Managment Systeem) waarna er foto's worden gemaakt en op de website worden geplaatst. Het product wordt netjes ingepakt om schade te voorkomen en voorzien van correcte labels alvorens het wordt weggelegd. Het is dus van belang dat je geconcentreerd en netjes te werk kan gaan.

Naast dit proces houd jij je ook bezig met het verzenden van de onderdelen naar de klanten. Je leest de binnengekomen orderbon en haalt de juiste onderdelen uit de stelling. Ook hier wordt er aan de hand van verschillende checklisten gecontroleerd of alles klopt alvorens het wordt verzonden. Hierbij is kennis van het verzenden van Dangerous Goods via weg-vervoer of lucht een vereiste.

Jouw toekomstige werkgever is een jong bedrijf, met circa 30 werknemers, dat zich bezig houdt met de verkoop van gebruikte vliegtuigonderdelen. Nog vliegende toestellen worden aangekocht en door een derde partij gedemonteerd. De onderdelen komen naar de loods en worden vervolgens verkocht aan klanten over de gehele wereld.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau