Luba Uitzendbureau

Havenmedewerker logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw nieuwe functie als havenmedewerker draai jij je hand niet om voor fysiek werk en werk je graag in de buitenlucht. Door jouw eerdere logistieke ervaring wil je graag de volgende stap zetten in je carrière. In deze functie als havenmedewerker zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen!

Jouw toekomstige werkgever zet veiligheid op nummer één. Je volgt verschillende veiligheidscursussen om de veiligheid van jezelf én jouw collega?s te kunnen waarborgen.

Je start als havenmedewerker en helpt mee om vrachtschepen met verschillende soorten materialen te laden en lossen. Dit is voornamelijk met de stof loodconcentraat. Hiervoor draag je beschermende kleding en volg je nauwkeurig alle veiligheidsvoorschriften op. Om jouw gezondheid te waarborgen wordt maandelijks je bloed gecontroleerd voor jouw veiligheid.

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende logistieke dienstverlener, sterk vertegenwoordigd in de havens van Terneuzen en Vlissingen. De terminals hebben door de goede ligging de ideale locatie voor het ontvangen, overslaan en beladen van vrachtschepen.

Naast de unieke locatie beschikken zij over up-to-date equipement en goed opgeleid, professioneel personeel. Er wordt gewerkt in kleine teams en de werksfeer is informeel. Op het terrein bevinden zich moderne loodsen en worden werkprocessen efficiënt ingericht voor een een optimale kwaliteit.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau